7 januari 2020

Zwangerschapshoot thuis!

We hadden hele wilde plannen: binnenstad Breda, kerstavond, lichtjes, steegjes, kerstbomen, mensen..
Maar Anouk belde me een week vooraf op: ze zag het net echt zitten om nog zo te gaan 'sjouwen'. Helemaal begrijpelijk! En dus besloten we bij haar thuis foto's te gaan maken..

Zwangerschapshoot-17

Best een beetje spannend, zou er genoeg licht zijn in huis? Zou ik hoekjes kunnen vinden waar ze met z'n vijven zouden kunnen staan?
Maar we begonnen gelijk goed: met deze foto. Het ging perfect! James en Lily waren lekker vrolijk!

Na een uur had ik een reportage waar ik erg blij mee ben. En geen poespas, wel zo fijn voor Anouk in die drukke kerstweek. Nu op naar de babyshoot, ik ben zooooo benieuwd!


Zwangerschapshoot-24
Zwangerschapshoot-41
Zwangerschapshoot-47
Zwangerschapshoot-11
Zwangerschapshoot-32
Zwangerschapshoot-61
Zwangerschapshoot-56
Zwangerschapshoot-39
Zwangerschapshoot-59

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.