15 november 2018

Zwangerschapshoot Rob & Silke

Rob & Silke ken ik inmiddels al goed! Van Bram heb ik al meerdere reportages mogen maken en ook van hun families. Ik verheugde me dus gewoon op een ontspannen shoot en maakte me nergens zorgen om..

dd4af880-e66a-11e8-a0d3-07dcd9c5e458_1920_Zwangerschapshoot-89

Toen ik aan kwam rijden zaten ze al lekker met z'n allen in het gras, in het zonnetje te wachten. Maar toen ik dichterbij kwam hoorde ik snotneuzen en begreep ik dat Silke he-le-maal niet fit was. De hele week lag ze al in bed met koorts.. maar ja.. 38 weken inmiddels dus de shoot verplaatsen was niet echt een optie. Gelukkig is Silke echt een powervrouw! We gingen dit gewoon doen, rustig aan en ik heb haar niet één keer horen klagen. En Bram? Die tilde ze ook gewoon nog op!


Zwangerschapshoot-36

Het was een heerlijke ochtend in het bos en ook Bram deed het fantastisch! Ik beloofde ze de reportage heel snel af te leveren zodat ze die nog hadden voor de bevalling. Niet wetende dat ik 24 uur later mijn Facebook opende en een post zag dat hun tweede zoontje geboren is! Huh? 24 uur geleden stonden we nog in het bos? Ongelooflijk! Echt een zwangerschapshoot van de laatste uurtjes dus.. de foto's vind ik nu nog specialer!


Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-1
Zwangerschapshoot-8
Zwangerschapshoot-14
Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-27
Zwangerschapshoot-40
Zwangerschapshoot-44
Zwangerschapshoot-53
Zwangerschapshoot-57
Zwangerschapshoot-63
Zwangerschapshoot-70

Recensies


Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!

Gabri

★ ★ ★ ★ ★

Erg leuke zwangerschapshoot gehad, ongedwongen gezellige sfeer en perfecte foto's! Blij dat we bij Malou terecht zijn gekomen, zeer zeker aan te raden!