3 april 2021

Zwanger van de derde 💙💙💙Als je vriendinnetje zwanger is van haar derde zoontje en je bij alle kindjes de zwanger- en babyshoot hebt mogen doen.. 😍

zwangermarit3-44


Zo bijzonder om dan wederom er op uit te trekken met weer een prachtig bol buikje bij Marit, wetende dat daar weer zo'n knap mannetje in zit!

Het was best wat kouder dan we hoopten tijdens deze shoot, dus het was even spannend hoe Joep en Mees het zouden doen. Maar met wat grappen, grollen en op z'n kop houden ging het top! 🥰
Op naar de babyshoot... dat zal toch niet héééél lang meer duren.....? 🥰


zwangermarit3-4
zwangermarit3-9
zwangermarit3-18
zwangermarit3-32
zwangermarit3-36
zwangermarit3-49
zwangermarit3-64
zwangermarit3-75
zwangermarit3-83
zwangermarit3-102
zwangermarit3-108

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!