3 april 2021

Zwanger van de derde 💙💙💙Als je vriendinnetje zwanger is van haar derde zoontje en je bij alle kindjes de zwanger- en babyshoot hebt mogen doen.. 😍

zwangermarit3-44


Zo bijzonder om dan wederom er op uit te trekken met weer een prachtig bol buikje bij Marit, wetende dat daar weer zo'n knap mannetje in zit!

Het was best wat kouder dan we hoopten tijdens deze shoot, dus het was even spannend hoe Joep en Mees het zouden doen. Maar met wat grappen, grollen en op z'n kop houden ging het top! 🥰
Op naar de babyshoot... dat zal toch niet héééél lang meer duren.....? 🥰


zwangermarit3-4
zwangermarit3-9
zwangermarit3-18
zwangermarit3-32
zwangermarit3-36
zwangermarit3-49
zwangermarit3-64
zwangermarit3-75
zwangermarit3-83
zwangermarit3-102
zwangermarit3-108

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.