5 juni 2019

Weer een nieuwe weekvlog online!

Iedere woensdag komt er een nieuwe weekvlog online!

thumbVloggen? Waarom?

Mijn eerste youtubefilmpje dateert van 12 jaar geleden. Ik herhaal: 12 jaar geleden! Dat was 2007. Ik was 15 jaar oud en gék van het maken van filmpjes. Ging ik met mijn vriendinnen naar de stad? Dan filmde ik dat, maakte ik een compilatie en gooide ik dat op youtube. Youtube, toen nog totaal onbekend, nieuw. Niemand wist eigenlijk wat ie er echt mee moest.
Ik filmde vooral verslagen van al onze theaterbezoeken die Manouk en ik deden. Manouk ging mee filmen, we wonnen zelfs prijsjes met onze filmpjes. Ik was gewoon al een vlogger in 2007...

(Benieuwd naar een van mijn eerste filmpjes? zie https://www.youtube.com/watch?v=VgTpFRPOLlo )

Maar ik stopte er mee. Gezien de groei van YouTube echt mijn grootste misstap ever geloof ik. Ik stopte, ik werd denk ik onzeker. Werd het beu. Ik besloot wel iets hiermee te willen gaan doen: ik ging journalistiek studeren. Wellicht kon ik de tv-wereld in. Of schrijven. Alletwee uitingen die ik leuk vind. Toen kwam daar ineens fotografie om de hoek, wat ook in mijn straatje viel. Ik bleek er goed in te zijn, ik kon een opleiding starten en ineens werd dat het: fotografie.
Maar ik heb het filmen altijd héél leuk gevonden. En toen ik laatst met Esther een autorit van 1,5 uur moest doorbrengen zei ze: "Malou, jij moet gaan vloggen!" En toen kwam er eigenlijk gelijk een enthousiaste "JA" uit mijn mond.. en daarachter gelijk "maar...". Ik kon duizenden redenen bedenken waarom ik NIET zou moeten vloggen. Maar ook een paar van wél. Ik vind het écht leuk. En ik doe het eigenlijk steeds al via mijn instastories (www.instagram.com/maloueversfotografie)
Dus waarom niet?
Back to my roots van 10 jaar geleden. Terug naar wat ik écht leuk vind: filmpjes maken. En nu gewoon over mijn leven. Over mijn leven als fotograaf. Over mijn privé struggles. Gewoon. Net als vroeger. 😃
Vind je het leuk me te volgen? Iedere week plaats ik dus op woensdag een weekvlog: een compilatie met filmpjes waarin ik laat zien wat ik afgelopen week gedaan heb. Ik neem je mee naar mijn voorbereidingen voor een bruilofotreportage, mijn verdriet na een heftige afscheidsreportage, mijn struggles over het groeien met m'n bedrijf, mijn weekendjes weg met vriendinnen..


Recensies