2 februari 2019

Vrijwilliger Make a Memory

Vandaag heb ik mezelf verdiept en alles in orde gemaakt.. vanaf nu ben ik namelijk fotograaf voor Stichting Make A Memory. Een stichting die ouders de gelegenheid biedt om kosteloos een professionele fotograaf bij hen thuis of in het ziekenhuis te laten komen indien zij een kindje hebben verloren of dat terminaal is.
Deze stichting fotografeert pasgeborenen vanaf een zwangerschap van 23 weken tot kinderen van 17 jaar oud.

logofotografen

Afgelopen jaren heb ik ook vrijwillig gefotografeerd voor Stichting Earlybirds. Zij verzorgen ook kosteloos reportages in het ziekenhuis voor te vroeg geboren baby'tjes, prematuurtjes. Dat heb ik altijd met veel liefde gedaan, maar het werd routine voor mij. Tijd dus om een volgende stap te zetten en ik denk dat ik dit inmiddels aan zal kunnen.
Het zal pittig worden en ik hoop dat ik niet vaak nodig ben.. maar als ik ergens iets kan betekenen dan zal ik er zijn.. voor de dierbaarste en onmogelijkste herinneringen <3


logofotografen

Recensies