11 april 2019

Vijf maandjes oud: Iza!

Een babyreportage kan ook heel goed als jullie kindje al wat ouder is. Zoals hier bij Iza: vijf maandjes oud en continue aan het lachen!

Iza-20

Ik werd er zelfs gewoon een beetje verlegen van.. zo lief was Iza heel de tijd naar mij aan het lachen!


Iza-6
Iza-27
Iza-11
Iza-33
Iza-41
Iza-51
Iza-64
Iza-88
Iza-89
Iza-96

Haar broer Thimo moest niet zoveel van de camera hebben, maar papa Arie kreeg Thimo gelukkig goed te pakken en door maar gewoon wat gek te doen, kregen we hem ook aan het lachen!

Heerlijke familiereportage en deze reportage heeft me zeker laten inzien dat een reportage altijd kan. Hoe groot een baby'tje ook is! Liefde is er altijd <3

Arie / Alexandra / Thimo / Iza


Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!