11 april 2019

Vijf maandjes oud: Iza!

Een babyreportage kan ook heel goed als jullie kindje al wat ouder is. Zoals hier bij Iza: vijf maandjes oud en continue aan het lachen!

Iza-20

Ik werd er zelfs gewoon een beetje verlegen van.. zo lief was Iza heel de tijd naar mij aan het lachen!


Iza-6
Iza-27
Iza-11
Iza-33
Iza-41
Iza-51
Iza-64
Iza-88
Iza-89
Iza-96

Haar broer Thimo moest niet zoveel van de camera hebben, maar papa Arie kreeg Thimo gelukkig goed te pakken en door maar gewoon wat gek te doen, kregen we hem ook aan het lachen!

Heerlijke familiereportage en deze reportage heeft me zeker laten inzien dat een reportage altijd kan. Hoe groot een baby'tje ook is! Liefde is er altijd <3

Arie / Alexandra / Thimo / Iza


Recensies


Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Kim Utens-de Hoon

★ ★ ★ ★ ★

Malou maakt geweldige foto's, maakt gebruik van natuurlijk licht , stelt iedereen op het gemak en bovendien heeft ze engelen geduld! Topper! Geweldige newborn shoot gehad