11 april 2019

Vijf maandjes oud: Iza!

Een babyreportage kan ook heel goed als jullie kindje al wat ouder is. Zoals hier bij Iza: vijf maandjes oud en continue aan het lachen!

Iza-20

Ik werd er zelfs gewoon een beetje verlegen van.. zo lief was Iza heel de tijd naar mij aan het lachen!


Iza-6
Iza-27
Iza-11
Iza-33
Iza-41
Iza-51
Iza-64
Iza-88
Iza-89
Iza-96

Haar broer Thimo moest niet zoveel van de camera hebben, maar papa Arie kreeg Thimo gelukkig goed te pakken en door maar gewoon wat gek te doen, kregen we hem ook aan het lachen!

Heerlijke familiereportage en deze reportage heeft me zeker laten inzien dat een reportage altijd kan. Hoe groot een baby'tje ook is! Liefde is er altijd <3

Arie / Alexandra / Thimo / Iza


Recensies


Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!

Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!