1 februari 2021

Verjaardagsfeestje Cato 1 jaar!

Ons vriendinnetje Cato werd 1 jaar en ik mocht haar feestje fotograferen! Vanwege corona zonder gasten, maar met een groot cadeau natuurlijk, én een kroon die mama Lidewij zélf heeft gemaakt!!

Cato-1jaar-20

En natuurlijk mét een super lekkere taart die Lidewij ook zelf heeft gemaakt ❤ Cato heeft een onvergetelijke eerste verjaardag gehad..!!


Cato-1jaar-5
Cato-1jaar-14
Cato-1jaar-20
Cato-1jaar-25
Cato-1jaar-35
Cato-1jaar-44
Cato-1jaar-46
Cato-1jaar-58
Cato-1jaar-66
Cato-1jaar-72
Cato-1jaar-83
Cato-1jaar-91

Recensies


Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)

Eefje Damen

★ ★ ★ ★ ★

Als je mooie foto's wilt hebben waar je met een échte lach opstaat en die in een ongedwongen, spontane sfeer zijn gemaakt, dan moet je bij Malou zijn! Meerdere shoots bij haar gedaan en altijd méér dan blij met het resultaat!