27 april 2021

Tegelijk zwanger met beste vriendin!


Tweelingbroers die allebei een zoontje verwachten.. en de vrouwen die beste vriendinnetjes zijn.. een fantastisch verhaal om te mogen fotograferen 🤩

dubbele-zwangerschapshoot-56

Ik wil altijd zo goed mogelijk weten wie er voor mijn lens komt te staan. Voor een shoot vraag ik dan ook altijd of je een formulier in wil vullen. Hierin vraag ik algemene gegevens (adres) maar ook waarom je een shoot wil, wat jullie namen zijn en of er nog bijzonderheden zijn die handig zijn om te weten.

Emmaly had aangegeven een zwangerschapshoot te willen en omdat haar beste vriendinnetje tegelijk zwanger was, vroeg ze of die ook mee mocht komen. Tuurlijk! Alleen maar heel erg leuk 🤩
Net voor ik naar de shoot reed, las ik haar ingevulde formulier nog eens goed door.
Zag ik dat nu goed? Zijn hun vriendjes Alex en Dennis nou een tweeling? Ze droegen namelijk allemaal dezelfde achternaam en ik wist dat Alex een tweeling is.

Wow! 🤩


dubbele-zwangerschapshoot-14
dubbele-zwangerschapshoot-4
dubbele-zwangerschapshoot-33
dubbele-zwangerschapshoot-23
dubbele-zwangerschapshoot-59
dubbele-zwangerschapshoot-89
dubbele-zwangerschapshoot-114
dubbele-zwangerschapshoot-96

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Natasja van Zon

★ ★ ★ ★ ★

Erg tevreden over Malou! Wij hebben een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan. Malou is een echte aanrader, mooie foto’s en erg enthousiast in haar werk! Kortom een echte aanrader!