27 april 2021

Tegelijk zwanger met beste vriendin!


Tweelingbroers die allebei een zoontje verwachten.. en de vrouwen die beste vriendinnetjes zijn.. een fantastisch verhaal om te mogen fotograferen 🤩

dubbele-zwangerschapshoot-56

Ik wil altijd zo goed mogelijk weten wie er voor mijn lens komt te staan. Voor een shoot vraag ik dan ook altijd of je een formulier in wil vullen. Hierin vraag ik algemene gegevens (adres) maar ook waarom je een shoot wil, wat jullie namen zijn en of er nog bijzonderheden zijn die handig zijn om te weten.

Emmaly had aangegeven een zwangerschapshoot te willen en omdat haar beste vriendinnetje tegelijk zwanger was, vroeg ze of die ook mee mocht komen. Tuurlijk! Alleen maar heel erg leuk 🤩
Net voor ik naar de shoot reed, las ik haar ingevulde formulier nog eens goed door.
Zag ik dat nu goed? Zijn hun vriendjes Alex en Dennis nou een tweeling? Ze droegen namelijk allemaal dezelfde achternaam en ik wist dat Alex een tweeling is.

Wow! 🤩


dubbele-zwangerschapshoot-14
dubbele-zwangerschapshoot-4
dubbele-zwangerschapshoot-33
dubbele-zwangerschapshoot-23
dubbele-zwangerschapshoot-59
dubbele-zwangerschapshoot-89
dubbele-zwangerschapshoot-114
dubbele-zwangerschapshoot-96

Recensies


Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!

Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!