13 augustus 2019

Stoppen met mijn winkel & pasfoto’s

Zoals je al hebt kunnen zien in mijn weekvlog:
Ik ga stoppen met mijn winkel aan de Molenstraat 150E in Zundert! 😢
Mijn winkel waar ik kennismakingsgesprekken deed met bruidsparen en waar ik pasfoto's maakte voor de Zundertse mensen.. die ruimte gaat sluiten. Vanaf nu ga ik voornamelijk vanuit huis werken. Ondertussen ben ik trouwens wel bezig met een nieuwe ruimte te kopen en verbouwen. Hier hoor je later meer over!

44344422_2176647965703042_7904454452893974528_o-1024x683


Het was een mooie tijd, maar nu is het tijd voor een nieuwe afslag. Ik blijf het ondernemen spannend vinden, zeker om afscheid te nemen van iets waar je ook heel veel positiefs aan heb te danken. Ik ga weer in het diepe springen.. Keuze's maken. Actie ondernemen. Als ondernemer moet je je koers soms wijzigen. Voor jezelf, en voor je onderneming.
Voor nu: Dankjewel opa en oma voor deze kans. Toen ik 6 jaar geleden aan de keukentafel vroeg of ik niet' beneden een winkeltje mocht openen' waren jullie gelijk enthousiast. Eigenlijk bizar, nu ik weet wat voor invloed dat op jullie privéleven heeft gehad. De tijd in mijn winkel heeft echt wel ups én downs gehad. Maar wat was het bijzonder om 5 jaar lang onder jullie te werken (en dus een beetje te wonen). Het heeft mijn bedrijf in een giga snelheid bekendheid gegeven en ik heb daardoor heeeeel veel mensen over de vloer gehad. Een bijzonder tijdperk waar ik nog héél vaak aan terug ga denken. Ongelooflijk bijzonder dat dit mogelijk is geweest. Ik moet er (nog) niet aan denken om zelf ooit een kleinkind met een winkel onder mijn huis te hebben, haha!
Ik vind het spannend, een beetje verdrietig, nerveus, maar ook blij, de vrijheid tegemoet.. een nieuwe stap in mijn carrière.
Dankjewel iedereen die ooit iets betekend heeft aan de Molenstraat 150E, met name: buren Johan Vergauwen voor het aannemen van talloze pakketjes, bezoekers van de sex shop naast mijn winkel die mij elke keer weer lieten glimlachen om hun sneaky praktijken te zien, buurvrouw tante Pascalle voor het aanhoren van mijn keiharde muziek, Mark voor het tomeloos maken van technische meuk, pa en ma voor het helpen verbouwen en schoonmaken van de toko, de hele familie die als ze langs opa en oma wilde via mijn winkel moesten en zich daar ongetwijfeld niet altijd fijn bij voelde, alle mensen die ooit een pasfoto hebben laten maken en foto's maakten van mijn etalages (like!) en Johan en Jolanda voor het mooi maken en onderhouden van de winkel!
Bijgevoegd nog wat foto's van de verbouwing / opening en de winkel door de jaren heen #nostalgie
----------

P.s. IK GA GEWOON DOOR MET FOTOGRAFEREN, MAAR NU MEER VANUIT HUIS! IN PRINCIPE ZAL ER VOOR JULLIE WEINIG VERANDEREN :)


Recensies