12 februari 2021

Sneeuwpret met Noa en Kai!

Wat een feest! Zoveel sneeuw! Mama Joyce twijfelde geen moment en boekte 's ochtends een shoot voor die middag al!

joycekainoa-51

En dat was niet zonder reden.. normaal gaat dit hele gezin op wintersport. Helaas kan dat dit jaar natuurlijk niet.. Maar Kai en Noa vinden sneeuw dus héél leuk en dat maakte deze shoot extra bijzonder! Geen wintersport, maar spelen in de sneeuw in eigen dorp!


joycekainoa-19
joycekainoa-28
joycekainoa-48
joycekainoa-73
joycekainoa-31
joycekainoa-34
joycekainoa-40
joycekainoa-37
joycekainoa-47
joycekainoa-53
joycekainoa-61

Recensies


Familie Enkelaar

★ ★ ★ ★ ★

Doe doe doe doe (Engels do do do do) Een foto shoot met Malou!!!!! We hebben een onvergetelijke middag gehad met Malou. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze familie! Ongedwongen, gezellig niks geposeerd, gewoon zoals we zijn!

Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)