12 juli 2019

Siep! ✩

En Puck.. 💕
En Stefan en Anke natuurlijk!

Siep-20

Al vele shoots van dit gezinnetje mogen doen, en nu was daar Siep en mocht ik weer terug komen! Wat een lief gezinnetje en wat is Puck lief voor haar broertje Siep! 😍 Een echt meisje-meisje dat haar pop de fles gaf terwijl Anke Siep de fles gaf.. We hebben lekker gek gedaan met Puck om haar écht te laten lachen en de camera te laten vergeten. Heerlijk!

Geniet gewoon lekker mee van deze heerlijke foto's!


Siep-3
Siep-24
Siep-17
Siep-36
Siep-50
Siep-53
Siep-66
Siep-72
Siep-79
Siep-91
Siep-99
Siep-111
Siep-116
Siep-122
Siep-131
Siep-139
Siep-138
Siep-137

Recensies


Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.

Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.