12 juli 2019

Siep! ✩

En Puck.. 💕
En Stefan en Anke natuurlijk!

Siep-20

Al vele shoots van dit gezinnetje mogen doen, en nu was daar Siep en mocht ik weer terug komen! Wat een lief gezinnetje en wat is Puck lief voor haar broertje Siep! 😍 Een echt meisje-meisje dat haar pop de fles gaf terwijl Anke Siep de fles gaf.. We hebben lekker gek gedaan met Puck om haar écht te laten lachen en de camera te laten vergeten. Heerlijk!

Geniet gewoon lekker mee van deze heerlijke foto's!


Siep-3
Siep-24
Siep-17
Siep-36
Siep-50
Siep-53
Siep-66
Siep-72
Siep-79
Siep-91
Siep-99
Siep-111
Siep-116
Siep-122
Siep-131
Siep-139
Siep-138
Siep-137

Recensies


Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.

Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!