Vers van de pers

Die eerste dagen na de geboorte van jullie kindje zijn magisch mooi. Op slag zijn jullie verliefd op jullie kleintje! Een en al liefde! En alles gebeurt voor de eerste keer. Opa en oma komen kijken, broertjes en zusjes, het eerste badje.. al die momentjes zijn zo onwijs mooi om te fotograferen! Bij een Vers van de Pers shoot kom ik gegarandeerd binnen 3 dagen na de geboorte langs om de allereerste momenten met jullie baby'tje vast te leggen <3

Dani-14

Tijdens een Vers van de Pers shoot fotografeer ik niet de geboorte zélf maar wel al die eerste momentjes die in die eerste dagen erna voorbij vliegen. Hoe leuk is het om mij langs te laten komen als jullie andere kindjes voor het eerst komen kijken bij jullie jongste baby'tje? Die eerste ontmoeting is zo bijzonder! Of het allereerste badje, de rit van het ziekenhuis naar huis, of die eerste dagen in het ziekenhuis wanneer jullie daar nog wat langer moeten blijven. We zetten zo min mogelijk in scene, poseren doen we dus NIET! We kiezen een goed moment uit dat ik langskom waarop er iets gebeurd.


Ties-32

Deze shoot is natuurlijk vooraf niet te plannen. Daarom is het fijn als we zo snel mogelijk na de geboorte (of al voorzichtig rondom de bevalling) contact hebben. Van te voren hebben we dan al besproken wat jullie het leukste moment lijkt om gefotografeerd te hebben. Zijn er al grote broers of zussen? Dan is het natuurlijk leuk om op een moment te komen dat zij er ook zijn. Ik ga dan mijn uiterste best doen om op het gewenste moment langs te komen. Lukt dat niet? Dan plannen we een ander tof moment binnen die eerste dagen om jullie prille geluk te fotograferen!


Werkwijze


Vooraf


Planning? Eh... Die is er natuurlijk niet. Maar ik wil heel graag jullie uitgerekende datum weten en wat jullie het allerliefst gefotografeerd zouden hebben! Zo weet ik vooraf al wat jullie wensen zijn en ga ik er zoveel mogelijk aan werken dat we dit kunnen gaan realiseren!

De shoot


Jullie laten het mij zo snel mogelijk weten als er nieuws is rondom de geboorte zodat ik al ruimte kan gaan maken in mijn agenda! Het is leuk als ik langs mag komen op een bijzonder moment zoals het eerst badje, de eerste ontmoeting met opa en oma, de thuiskomst of de eerste dagen in het ziekenhuis. We overleggen samen even hoe het gaat en wat handig is. Tijdens de reportage maak ik ongeveer 1 uur foto's waarbij ik documentair fotografeer: jullie hoeven dus niet te poseren. (jeej!) Ik ga 'onzichtbaar' te werk en en leg alleen maar momenten vast.

Nadien


Je krijgt een persoonlijke online gallery waar je de (minimaal) 50 digitale foto's kan bekijken en downloaden!

  • Vers van de pers shoot!

    De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en is exclusief reiskosten welke €0,45 per kilometer zijn vanaf Zundert. De eerste 20 kilometer krijg je cadeau!

    €300


Het tofste aan deze reportage is dat ik dit samen doe met Babet Trommelen van www.liefdemoetjevieren.nl ! Babet is een collega fotografe die dezelfde werkwijze en stijl hanteert als ik. Mocht het mij niet lukken om te komen binnen drie dagen (noodsituaties als weekendjes weg / vakanties e.d.) , dan ga ik in overleg met jullie kijken of Babet wel langs kan komen. Omdat we dit samen doen, hanteren we dezelfde tarieven, zelfde werkwijze etc. Op deze manier kan ik jullie nog meer garanderen dat er zéker een ubertoffe fotograaf langs kan komen binnen die eerste dagen! :)

Hieronder zie je een foto van Babet en mij aan het werk samen op een bruiloft! Links ben ik, rechts is Babet! Af en toe een beetje gek zijn we ook allebei ;)


WhatsApp Image 2020-01-30 at 15.11.22

Recensies


Debbie Baelemans

★ ★ ★ ★ ★

Wauw wat een pracht foto's zijn het! Heel erg mooi, super bedankt!!!

Defhne Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ze zijn echt zoo prachtig. Zo blij mee!!!

Blogs over Vers van de pers


De kraamweek van Ties!

15 juni 2021

Bekijk blog
Ties-45

Vers van de pers shoot: Nout! ✩

20 februari 2020

Bekijk blog
Nout-40

Nieuwe shoot: de vers van de pers shoot!

29 januari 2020

Bekijk blog
Nout-51

Vers van de pers shoot: Sien!

12 december 2019

Bekijk blog
Sien-10