Day in the life

Ik maak graag ongeposseerde foto's en dat is wat ik doe bij day in the life! Ik fotografeer wat er écht gebeurd. Want die kleine échte momentjes: die vind ik bijzonder. En ik wil dat je die voor altijd kan blijven herinneren!

Benthe-4jaar_-29

Ik kan dus foto's komen maken als jullie dochtertje 2 jaar wordt, of als opa en oma een feestje geven. De kindjes die gewoon in het zwembadje in de tuin spelen of een van de eerste momentjes met jullie baby'tje thuis. Een oppasmiddag bij opa en oma of een dagje Efteling met de hele familie. Een huwelijksaanzoek of gewoon koekjes bakken bij jullie thuis.. Er zijn zoveel momenten te bedenken waarop het leuk is om foto's te maken! Zolang ik maar gewoon vast mag leggen, mee mag gaan. Jullie momenten mag zoeken. Jullie bijzondere dingetjes. Een uniek document maken. Daar word ik blij van!


untitled-44

We regisseren zo min mogelijk en ik zoek naar echte leuke momentjes. Maar ik stop niet voordat ik ook zeker een paar familiefoto's heb waar jullie met z'n allen op staan. Zo heb je naast de documentaire foto's, ook altijd een leuk nieuwe gezinsfoto!


Werkwijze


Vooraf


We zoeken een geschikte datum en een geschikt tijdstip voor deze reportage. In overleg met jullie kunnen we eventueel een activiteit inplannen die ik kan fotograferen; bijvoorbeeld het ontbijt met jullie gezin fotograferen of een familiedag in de Efteling vastleggen.

De reportage


Ik ga 'onzichtbaar' te werken en leg alleen maar momenten vast. Natuurlijk is het even wennen aan een fotograaf om jullie heen, maar als het goed is ben je na een half uurtje aan mijn aanwezigheid gewend en voelen jullie je vrij genoeg om te doen wat jullie normaal ook doen. Want dat is genoeg! Ik maak ongeveer 1 uur foto's waarbij we niets, maar dan ook niets in scene zetten. De kunst is aan mij om jullie momenten te zoeken en vast te leggen, zelfs als jullie dénken dat er niets interessants gebeurd. Wel zorg ik er voor dat ik niet wegga zonder een foto van jullie allemaal, desnoods poseren we die eventjes.

Nadien


Je krijgt een persoonlijke online gallery waar je de (minimaal) 50 digitale foto's kan bekijken en downloaden.

  • Day in the life reportage

    Fotografie voor 1 uur.
    Meer uren is mogelijk op aanvraag (bijv. bij het fotograferen van jullie familiedag)

    €299

Huwelijksaanzoek-11

Recensies


Eefje Damen

★ ★ ★ ★ ★

Als je mooie foto's wilt hebben waar je met een échte lach opstaat en die in een ongedwongen, spontane sfeer zijn gemaakt, dan moet je bij Malou zijn! Meerdere shoots bij haar gedaan en altijd méér dan blij met het resultaat!

Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!

Blogs over Day in the life


Verjaardagsfeestje in de tuin!

16 mei 2021

Bekijk blog
Verjaardag-Mariëtte-75

Verjaardagsfeestje van Noud (1)!

15 maart 2021

Bekijk blog
Noud-1-45

Sneeuwpret met Noa en Kai!

12 februari 2021

Bekijk blog
joycekainoa-51

Verjaardagsfeestje Cato 1 jaar!

1 februari 2021

Bekijk blog
Cato-1jaar-20