8 augustus 2019

Sander & Karen / 08.06.2019

Ik verheugde me enorm op de dag van Karen en Sander want zij gingen trouwen op het prachtige Domaine d'Heerstaayen in Strijbeek! Een onwijs mooie locatie.

Bruiloft_Sander-Karen-421

Karen maakte zichzelf klaar bij haar ouders, en Sander in hun eigen huis. Nadat ze elkaar op spannende wijze voor de eerste keer gezien hadden, gingen we naar Loodet; een bedrijf op een bedrijventerrein waar de papa van Karen werkt! Hoe bijzonder? Het was ontzettend leuk om in een enorme loods met allemaal materiaal plekjes te zoeken om foto's te maken! Een speeltuin voor mij!

Daarna reden we direct door naar Domaine d'Heerstaayen waar een onwijs intieme én grappige ceremonie plaatsvond door BABS Carina Roemers. Echt een feestje waar gehuild én enorm gelachen is. Zoveel liefde!


Bruiloft_Sander-Karen-12
Bruiloft_Sander-Karen-17
Bruiloft_Sander-Karen-28
Bruiloft_Sander-Karen-30
Bruiloft_Sander-Karen-47
Bruiloft_Sander-Karen-50
Bruiloft_Sander-Karen-69
Bruiloft_Sander-Karen-85
Bruiloft_Sander-Karen-110
Bruiloft_Sander-Karen-114
Bruiloft_Sander-Karen-134
Bruiloft_Sander-Karen-139
Bruiloft_Sander-Karen-183
Bruiloft_Sander-Karen-192
Bruiloft_Sander-Karen-198
Bruiloft_Sander-Karen-248
Bruiloft_Sander-Karen-255
Bruiloft_Sander-Karen-227

Karen en Sander gaven geen feest op de eerste avond van hun bruiloft maar een diner met ontelbaar veel gangen en speeches en wijn. Veel wijn. Een Italiaanse sfeer maar dan gewoon in Strijbeek!


Bruiloft_Sander-Karen-283
Bruiloft_Sander-Karen-289
Bruiloft_Sander-Karen-294
Bruiloft_Sander-Karen-307
Bruiloft_Sander-Karen-313
Bruiloft_Sander-Karen-318
Bruiloft_Sander-Karen-388
Bruiloft_Sander-Karen-362
Bruiloft_Sander-Karen-338
Bruiloft_Sander-Karen-410
Bruiloft_Sander-Karen-416
Bruiloft_Sander-Karen-424
Bruiloft_Sander-Karen-438
Bruiloft_Sander-Karen-447
Bruiloft_Sander-Karen-449
Bruiloft_Sander-Karen-450
Bruiloft_Sander-Karen-467
Bruiloft_Sander-Karen-491
Bruiloft_Sander-Karen-507
Bruiloft_Sander-Karen-512

Recensies


Sven en Marscha

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft onze huwelijksreportage verzorgd en het resultaat is subliem. Malou bewijst dat je geen fotografe wordt, maar dat het in je dna moet zitten en bij Malou zit het volledig in haar dna. Ze heeft een ongelofelijk oog voor detail en weet daarbij tevens het overzicht te behouden. Dankzij Malou hebben wij nu een prachtige blijvende herinnering van deze voor ons bijzondere dag.

Gerard & Fenne

★ ★ ★ ★ ★

(Reactie na het sturen van de preview!) Heel erg bedankt voor de preview van onze fantastische dag. Wat hebben wij genoten en wat heb je het goed weten vast te leggen. Echt onze complimenten. Ook namens AL onze gasten! De foto's zijn ontzettend mooi geworden!! Iedereen heeft aangegeven dat ze je als een ontzettend fijn mens hebben leren kennen die dag en dat je het ontzettend professioneel gedaan hebt. Sommigen gaven zelfs aan dat ze soms helemaal niet in de gaten hadden dat je er nog was, dus heel goed gedaan! We zouden je zo weer kiezen. We kunnen niet wachten tot we de rest van de foto's mogen ontvangen én ons trouwalbum. Maar elke keer weer iets om naar uit te kijken. Ook erg leuk. Hopelijk heb je nog een leuk weekend weg gehad. We spreken elkaar snel.