27 september 2019

Robbie, Esther, Luca en Joy!

De meerwaarde van een persoonlijke locatie..

Familie_Keijzers-95


Wekelijks krijg ik wel 10 keer de vraag of ik een locatie weet voor een fotoshoot. Het liefst hebben mensen dat ik hen een mooie plaats voorschotel en dat ze pats-boem kunnen zeggen: 'jot doen we!'
En weet je? Inmiddels boeien de meeste locaties me niet meer. Het gaat in mijn fotografie allang niet meer om die perfecte locatie. Want hoe mooi de locatie ook is, mijn foto's draaien om mensen. Om interactie tussen mensen. Liefde. NIET om die prachtige boom, vijver of hekje.. Echt het boeit me totaal niet.

Maarrrrr een locatie wordt wél extra leuk én een toevoeging als het een persoonlijke locatie is! En dat kan echt ALLES zijn. van een achtertuin, tot een tennisbaan, de Efteling of whatever. Alles is leuk!

Robbie & Esther hadden zo ook al heel snel een idee voor hun reportage: het moest in de autogarage worden van Robbie. Ze twijfelden zelf best wel; zou ik daar wel wat kunnen fotograferen? Was het wel echt wat?
De twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon op het moment dat ze mijn glimlach zagen toen ik daar binnen kwam. Het was fantastisch!
We hadden expres gewacht met de shoot tot Joy wat kon kruipen, zo konden Joy & Luca gewoon lekker gaan spelen in de garage. vieze handjes, vieze knieën, auto's bekijken en klimmen en klauteren in autobanden. Vooral niet te veel geposeerd en spelen. Een mega geslaagde reportage denk ik!


Familie_Keijzers-21
Familie_Keijzers-39
Familie_Keijzers-73
Familie_Keijzers-84
Familie_Keijzers-88
Familie_Keijzers-95
Familie_Keijzers-104
Familie_Keijzers-118
Familie_Keijzers-124
Familie_Keijzers-130


Wat zou ik zelf als persoonlijke locatie willen?
Ik zou het het liefst in Zeeland willen, en specifiek in Domburg. Hier heb ik zoveel zomers doorgebracht, fijne herinneringen aan.. als ik de zee daar zie of de geur alleen al ruik, dan word ik echt al heel erg blij..
En iets dichter bij huis: onze woonkamer, de sporthal waar ik badminton, in ons date-café in Antwerpen of café den Bels zou ik toffe locaties vinden voor een reportage van mijn Mark en ik! Genoeg ideeën, denk vooral niet te moeilijk! Echt overal kan het.. en alles is leuk. Als het maar persoonlijk is.. En dat kan ik niet voor jullie bepalen.


Recensies


Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!

Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)