28 maart 2018

Pretty pregnant: Anke

De zwangerschapshoot van Thijs en Anke! Een zwangerschapshoot op een bijzondere, persoonlijke locatie.

Zwangerschapshoot-27

Anke appte me wat foto's van deze locatie.. wat ik er van vond? Ik zag het gelijk zitten! Ik zie een heleboel lijnen waar ik dolblij van word!

En wat denk jij waar deze foto's zijn gemaakt?


Zwangerschapshoot-19
Zwangerschapshoot-30
Zwangerschapshoot-35


Ik zal het je verklappen.. Gewoon in de kas / boomkwekerij van Anke haar ouders! We wilden hier wel shooten, maar zonder de boomkwekerij echt in beeld te brengen. En dat is gelukt denk ik, want had jij het door dat ik in een berg potten moest staan om deze foto's te maken? ;)

Daarna zijn we ook nog even naar het bos in Achtmaal gereden. Dit was praktisch om de hoek en ik wilde een beetje afwisseling qua foto's, anders werd alles een beetje hetzelfde. En zo kregen Thijs en Anke een erg gevarieerde serie foto's van de prachtige buik! ♡


Zwangerschapshoot-47
Zwangerschapshoot-58
Zwangerschapshoot-63
Zwangerschapshoot-54

Ik ben heel benieuwd naar jullie kindje.. straks mag ik terugkomen om ook daar foto's van te komen maken. Nog eventjes geduld!


Zwangerschapshoot-40

Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Pascalle Vincent

★ ★ ★ ★ ★

Een ontzettend vrolijke, lieve dame die met passie en zorg de mooiste herinneringen vastlegt. Ze leeft en denkt mee en na afloop ontvang je ‘Happy post’ echt geweldig!