28 maart 2018

Pretty pregnant: Anke

De zwangerschapshoot van Thijs en Anke! Een zwangerschapshoot op een bijzondere, persoonlijke locatie.

Zwangerschapshoot-27

Anke appte me wat foto's van deze locatie.. wat ik er van vond? Ik zag het gelijk zitten! Ik zie een heleboel lijnen waar ik dolblij van word!

En wat denk jij waar deze foto's zijn gemaakt?


Zwangerschapshoot-19
Zwangerschapshoot-30
Zwangerschapshoot-35


Ik zal het je verklappen.. Gewoon in de kas / boomkwekerij van Anke haar ouders! We wilden hier wel shooten, maar zonder de boomkwekerij echt in beeld te brengen. En dat is gelukt denk ik, want had jij het door dat ik in een berg potten moest staan om deze foto's te maken? ;)

Daarna zijn we ook nog even naar het bos in Achtmaal gereden. Dit was praktisch om de hoek en ik wilde een beetje afwisseling qua foto's, anders werd alles een beetje hetzelfde. En zo kregen Thijs en Anke een erg gevarieerde serie foto's van de prachtige buik! ♡


Zwangerschapshoot-47
Zwangerschapshoot-58
Zwangerschapshoot-63
Zwangerschapshoot-54

Ik ben heel benieuwd naar jullie kindje.. straks mag ik terugkomen om ook daar foto's van te komen maken. Nog eventjes geduld!


Zwangerschapshoot-40

Recensies


Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!

Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!