28 maart 2018

Pretty pregnant: Anke

De zwangerschapshoot van Thijs en Anke! Een zwangerschapshoot op een bijzondere, persoonlijke locatie.

Zwangerschapshoot-27

Anke appte me wat foto's van deze locatie.. wat ik er van vond? Ik zag het gelijk zitten! Ik zie een heleboel lijnen waar ik dolblij van word!

En wat denk jij waar deze foto's zijn gemaakt?


Zwangerschapshoot-19
Zwangerschapshoot-30
Zwangerschapshoot-35


Ik zal het je verklappen.. Gewoon in de kas / boomkwekerij van Anke haar ouders! We wilden hier wel shooten, maar zonder de boomkwekerij echt in beeld te brengen. En dat is gelukt denk ik, want had jij het door dat ik in een berg potten moest staan om deze foto's te maken? ;)

Daarna zijn we ook nog even naar het bos in Achtmaal gereden. Dit was praktisch om de hoek en ik wilde een beetje afwisseling qua foto's, anders werd alles een beetje hetzelfde. En zo kregen Thijs en Anke een erg gevarieerde serie foto's van de prachtige buik! ♡


Zwangerschapshoot-47
Zwangerschapshoot-58
Zwangerschapshoot-63
Zwangerschapshoot-54

Ik ben heel benieuwd naar jullie kindje.. straks mag ik terugkomen om ook daar foto's van te komen maken. Nog eventjes geduld!


Zwangerschapshoot-40

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Sharon

★ ★ ★ ★ ★

Zijn foto’s aan het downloaden en snel al gekeken en foto’s zijn zo mooi 💙😍 echt prachtig 💛ontzettend blij mee! 🤩