5 mei 2021

Nominatie Bruidsfotoaward categorie Ceremonie!

Dit is één van de twee foto's waarmee ik genomineerd ben voor de Bruids Foto Award 2021! 🐓Deze staat in de categorie ceremonie en ik vertel jullie heel graag het verhaal over deze foto. Want hoe kan het dat ik op dit moment, op deze plek stond? 😄⁠

3a

De ceremonie van Karen en Sander was op het prachtige Domaine D'Heerstaayen in Strijbeek. Hier lopen gewoon kippen los, buiten vooral. Maar één kip sloop via een deur naar binnen, ik zag dat gebeuren maar ik stond op een compleet verkeerde plek: helemaal vooraan bij de BABS. De kip paradeerde over de rode loper en ik baalde enorm hard dat ik de foto niet had. 😔 ⁠
Maaaaaar inmiddels heb ik geleerd: niet balen, maar doorgaan. Héél vaak doet een dier of een kindje iets NOG een keer. Dus het beste wat ik kon doen is snel maar zo subtiel mogelijk (want hé de gasten, maar ook de kip moest niet schrikken van mij) mij naar achter begeven. Super spannend, want de geloften waren ook bezig en daar wilde ik ook mooie foto's van. Ging ik voor de kip, de detail emoties tijdens de geloftes, of... als het even lukt.. allebei?⁠
Ik hoopte zoooo dat de kip nog een keer over die contrastrijke witte loper zou lopen. Dus ik ging klaar zitten.⁠
En wachten. Tot ie hup-sa-kee voorbij liep. Klikkkkkkk! Got ya! Hahahah! En ook nog precies tijdens dé kus van de geloften!!!!⁠
Dan wil ik het liefst een gil eruit gooien en van de hele zaal een applaus in ontvangst nemen, hahahah! 😂😀Maar de ceremonie én de hele dag gaat gewoon door.. en niemand weet wat voor top plaatje ik heb geschoten.. dus.. mondhoekjes omhoog en in stilte genieten van mijn eigen geluksmomentje! Malou vs. kip: 1-0. De aanhouder wint! 😉⁠

Voor mij een extra speciale foto, omdat ik hier zelf naartoe heb gewerkt. Ik zag het gebeuren, ik baalde maar heb mijn teleurstelling omgezet in hoop en in actie en dat heeft hierin geresulteerd! 🥰⁠

Vind je dat deze foto moet winnen? Stem op mij via www.bruidsfotoaward.nl ⁠

Lief!⁠


Recensies


Familie Doomen

★ ★ ★ ★ ★

Woow wat zijn de foto's gaaf geworden we zijn er echt super blij mee! We vonden het allemaal heel gezellig om te doen en het resultaat mag er wezen!!! Super bedankt!

Robert & Aideen

★ ★ ★ ★ ★

Malou was onze trouwfotograaf. Het was een prachtige dag en dat heeft zij precies vast weten te leggen. Werkelijk iedere foto is mooi! De sfeer, de liefde en alles eromheen: je voelt het als je de foto's ziet. We krijgen veel complimentjes van anderen over deze prachtige foto's! De samenwerking vond ik top; vooraf alles goed doorgesproken, locaties bekeken, wensen & mogelijkheden besproken (met veel leuke inbreng van Malou), tijdens de dag zelf kwam ze ook met leuke ideeen en was ze ontzettend enthousiast. Gedurende dag was ze niet nadrukkelijk aanwezig, maar 'fladderde' ze een beetje overal tussendoor om mooie plaatjes te schieten. Een echte vakvrouw! Wij bevelen Malou aan iedereen aan en zullen haar ook zeker weer benaderen voor fotoshoots in de toekomst!