29 januari 2020

Nieuwe shoot: de vers van de pers shoot!

YESSSS!! Je kunt vanaf nu een splinternieuwe soort shoot boeken: De vers van de pers shoot! ✩
WOEWIEE!! Ik ga je er alles over vertellen!

Nout-51

Nu ik zelf zwanger ben, ga ik toch iets anders denken. Wat wil ik nou eigenlijk als straks ons meisje geboren is? Voor mij is het heel erg belangrijk dat ik al heel snel mooie foto’s heb. Het enige wat ik aan aanbod bij collega’s kon vinden waren de 'normale babyshoots' of de geboortefotografen. Even heb ik getwijfeld of ik dan toch een geboortefotograaf wilde hebben, want ik wil gewoon erg snel mooie foto's hebben.. Al stond Mark daar niet om te springen. Maar wat dan? Waarom komt er niemand gewoon binnen een paar dagen na de bevalling langs om foto’s te maken? Informeel, documentair, zonder teveel poespas. ‘Gewoon’ vastleggen.. AL die mooie momentjes die er gaan komen… die ik voor eeuwig wil kunnen blijven herinneren.
Dit leek me een leuk concept!

Maar direct kwam er een dilemma. Hoe kan ik garanderen dat ik snel na de bevalling langs kan komen? Dan kan ik nooit meer een weekendje weg of twee bruiloftdagen achter elkaar schieten.. En zo gooide ik een balletje op bij Babet. Een toffe collega die dezelfde stijl hanteert als ik en ook nog redelijk in de buurt woont (Dongen). Of ze het leuk leek dit samen te doen? Babet was direct enthousiast en zo, zie hier, is ons concept: De vers van de pers shoot!!
Je leest er alles over hier op mijn website onder het kopje shoots > vers van de pers!

Ben jij net zo enthousiast als ik over dit concept? Heb jij foto’s gemaakt op bijzondere momenten na de geboorte? Vertel!
Oh en… morgen deel ik jullie de vers van de pers shoot van Nout, waar je hier al één foto van ziet!!! Woehoe!


Nout-38

Recensies


Defhne Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ze zijn echt zoo prachtig. Zo blij mee!!!

Sanne en Stijn

★ ★ ★ ★ ★

We zijn echt super blij met de foto’s! Als echte niet-graag-op-de-foto-gaan-mensen vonden we deze vers van de pers shoot heel fijn!