8 maart 2019

Morris!

Ik mocht langskomen bij Dennis & Tessy nadat Morris geboren was! Een broertje voor Mats, Lieve en Lisse!

Morris-27


Eerlijk: ik was best benieuwd. Vier koters en een papa en mama op 1 foto is en blijft gewoon een uitdaging...
Maar hier niet hoor! Het ging echt totaal vanzelf!
Zo rustgevend dat Morris in een diepe slaap vertrok en ik besloot om later nog een keertje terug te komen voor wat foto's van Morris alleen. 🖤


Morris-15
Morris-4
Morris-33
Morris-47
Morris-43
Morris-65
Morris-80
Morris-73
Morris-90
Morris-85
Morris-92
Morris_2e_keer-4
Morris_2e_keer-16
Morris_2e_keer-22
Morris_2e_keer-34
Morris_2e_keer-13

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!