4 november 2019

Meer van die Jetjes en Abeltjes graag!

Wauw, wat zijn Abel en Jet een super lieve broer en zus voor hun zusje Sien!

Sien-4

Waar het bij de zwangerschapshoot nog 'ik wil niet' was, was daar bij de babyshoot geen sprake van. Sterker nog; op een gegeven moment moest mama Inge zeggen: en nu is het geknuffel genoeg! Vooral Jet kon niet van haar zusje afblijven.. begrijpelijk toch.. wat is Sien een heerlijk vrolijke baby.. en wist je dat ze hier nog maar 8 daagjes is? Een spannend moment om de Newbornshoot te doen, maar het ging echt zoooo goed..

Dus.. Meer van die Jetjes, Abeltjes en Sientjes graag! En oke Inge en Emiel, jullie deden het ook super hoor ;-)


Sien-4
Sien-26
Sien-30
Sien-54
Sien-62
Sien-63
Sien-75
Sien-78
Sien-91
Sien-100

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!