4 november 2019

Meer van die Jetjes en Abeltjes graag!

Wauw, wat zijn Abel en Jet een super lieve broer en zus voor hun zusje Sien!

Sien-4

Waar het bij de zwangerschapshoot nog 'ik wil niet' was, was daar bij de babyshoot geen sprake van. Sterker nog; op een gegeven moment moest mama Inge zeggen: en nu is het geknuffel genoeg! Vooral Jet kon niet van haar zusje afblijven.. begrijpelijk toch.. wat is Sien een heerlijk vrolijke baby.. en wist je dat ze hier nog maar 8 daagjes is? Een spannend moment om de Newbornshoot te doen, maar het ging echt zoooo goed..

Dus.. Meer van die Jetjes, Abeltjes en Sientjes graag! En oke Inge en Emiel, jullie deden het ook super hoor ;-)


Sien-4
Sien-26
Sien-30
Sien-54
Sien-62
Sien-63
Sien-75
Sien-78
Sien-91
Sien-100

Recensies


Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.

Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!