4 november 2019

Meer van die Jetjes en Abeltjes graag!

Wauw, wat zijn Abel en Jet een super lieve broer en zus voor hun zusje Sien!

Sien-4

Waar het bij de zwangerschapshoot nog 'ik wil niet' was, was daar bij de babyshoot geen sprake van. Sterker nog; op een gegeven moment moest mama Inge zeggen: en nu is het geknuffel genoeg! Vooral Jet kon niet van haar zusje afblijven.. begrijpelijk toch.. wat is Sien een heerlijk vrolijke baby.. en wist je dat ze hier nog maar 8 daagjes is? Een spannend moment om de Newbornshoot te doen, maar het ging echt zoooo goed..

Dus.. Meer van die Jetjes, Abeltjes en Sientjes graag! En oke Inge en Emiel, jullie deden het ook super hoor ;-)


Sien-4
Sien-26
Sien-30
Sien-54
Sien-62
Sien-63
Sien-75
Sien-78
Sien-91
Sien-100

Recensies


Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.

Rachel Ooms

★ ★ ★ ★ ★

Malou werkt ook voor Stichting Earlybirds en zij kwam bij ons 5 dagen oude meisje foto’s maken in het ziekenhuis. We hebben de fotoshoot als zeer positief ervaren en kijken nog vaak terug naar de mooie foto’s. Het resultaat was boven verwachting mooi! Het fijnste vond ik dat je ons volledig op het gemak stelde en dat we eigenlijk nauwelijks doorhadden dat je er was.