10 juni 2019

Mark, Suzanne, Quint & Mirre!

Gewoon lekker spelen in de tuin. Ijsjes eten. Trampoline springen. Schommelen. Lachen, gillen, rennen en af en toe botsen en huilen en getroost worden.

insta-6

Zo simpel kan het zijn. Ik hoefde niets tegen Quint en Mirre te zeggen, ze speelde uit zichzelf al zo leuk met elkaar. De tuin is één groot speelparadijs voor hen en daar leefden ze zich dan ook he-le-maal uit! Wat een feestje om dat te mogen fotograferen!


insta-1

We zijn ook nog eventjes naar een mooi bloemenveld gewandeld met de skelter om daar nog wat bloemetjes te plukken en rond te rennen!


insta-5
insta-7
insta-8
insta-9
insta-10
insta-11
insta-13
insta-14
insta-15
insta-16
insta-17
insta-18
insta-4
insta-3
insta-2

Dit is hoe ik reportages van families wil maken!

Dankjewel lieve Suzanne en Mark dat jullie mij de vrijheid gaven om jullie gezin te fotograferen hoe ik het tof vind. Ik word hier zo blij van!

Hier wil ik heen, dit zijn mijn doelen, nooit wil ik meer anders families vastleggen! Dit is écht. Ik hou hier zo van!


Recensies


Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!

Jessica

★ ★ ★ ★ ★

We zijn super blij met de foto's. Wat is foto 28 een schitterende foto, kan er uren naar kijken. Ook heb je 2 monentjes van onze kinderen kunnen vangen, wat typisch hun zijn. Luuk die altijd aan de touwtjes van mijn jurk zit en als het te spannend word deze dan in zijn mond stopt. En Lieke die op het moment van het aansnijden van taart haar geluksgezichtje opzet, wat ze altijd doet als ze iets lekkers gaat eten. Heel erg bedankt!