10 juni 2019

Mark, Suzanne, Quint & Mirre!

Gewoon lekker spelen in de tuin. Ijsjes eten. Trampoline springen. Schommelen. Lachen, gillen, rennen en af en toe botsen en huilen en getroost worden.

insta-6

Zo simpel kan het zijn. Ik hoefde niets tegen Quint en Mirre te zeggen, ze speelde uit zichzelf al zo leuk met elkaar. De tuin is één groot speelparadijs voor hen en daar leefden ze zich dan ook he-le-maal uit! Wat een feestje om dat te mogen fotograferen!


insta-1

We zijn ook nog eventjes naar een mooi bloemenveld gewandeld met de skelter om daar nog wat bloemetjes te plukken en rond te rennen!


insta-5
insta-7
insta-8
insta-9
insta-10
insta-11
insta-13
insta-14
insta-15
insta-16
insta-17
insta-18
insta-4
insta-3
insta-2

Dit is hoe ik reportages van families wil maken!

Dankjewel lieve Suzanne en Mark dat jullie mij de vrijheid gaven om jullie gezin te fotograferen hoe ik het tof vind. Ik word hier zo blij van!

Hier wil ik heen, dit zijn mijn doelen, nooit wil ik meer anders families vastleggen! Dit is écht. Ik hou hier zo van!


Recensies


Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!

Eefje Damen

★ ★ ★ ★ ★

Als je mooie foto's wilt hebben waar je met een échte lach opstaat en die in een ongedwongen, spontane sfeer zijn gemaakt, dan moet je bij Malou zijn! Meerdere shoots bij haar gedaan en altijd méér dan blij met het resultaat!