1 november 2019

Luuk!

Yes daar is ie dan! Luuk! Het knappe broertje van Ella!

Luuk-14

Ik ken dit gezinnetje al langer! Ik mocht ook foto's maken toen Ella nog in de buik zat en nadat zij geboren is! En nu weer het zelfde met Luuk, zo leuk!

En weet je wat nou nog extra zo leuk is? Hij is nog maar 5,5 week en morgen mag ik hem nog een keer fotograferen tijdens een familieshoot !
Zijn opa en oma zijn 40 jaar getrouwd.. tja.. dan gaan we gewoon nog een keer op de foto. Tot morgen Luuk!


Luuk-4
Luuk-7
Luuk-28
Luuk-34
Luuk-33
Luuk-50
Luuk-95
Luuk-107

Recensies


Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.