1 november 2019

Luuk!

Yes daar is ie dan! Luuk! Het knappe broertje van Ella!

Luuk-14

Ik ken dit gezinnetje al langer! Ik mocht ook foto's maken toen Ella nog in de buik zat en nadat zij geboren is! En nu weer het zelfde met Luuk, zo leuk!

En weet je wat nou nog extra zo leuk is? Hij is nog maar 5,5 week en morgen mag ik hem nog een keer fotograferen tijdens een familieshoot !
Zijn opa en oma zijn 40 jaar getrouwd.. tja.. dan gaan we gewoon nog een keer op de foto. Tot morgen Luuk!


Luuk-4
Luuk-7
Luuk-28
Luuk-34
Luuk-33
Luuk-50
Luuk-95
Luuk-107

Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.