5 februari 2019

Lily

"We waren bij de zwangerschapshoot zo gefocust op James, op zijn vieze kleren, op alles. Maar achteraf op de foto's was er niets van te zien, NIETS! Echt ongelooflijk. We gaan nu de babyshoot heel anders in, we weten wat je kan. Ik maak me niet meer druk om een gekke bek van grote broer James of om een huiltje van Lily. Het wordt toch wel mooi!" Dat zeiden Anouk & Wesley toen ik binnenkwam bij de babyshoot. En precies dat is wat ik wil horen!

Lily-39

Let it go...trust me! Really! Ik zeg het heus wel als er iets belachelijk raar zit. En anders: ben jezelf voor de camera. Geniet, geniet van je gezinnetje en van alle liefde voor elkaar. Dan hoef ik het alleen nog maar vast te leggen..
Dat ging bij Anouk & Wesley nu vanzelf.. Heerlijk genoten van James zijn fantasie (hij was totaal op zijn gemak thuis!) en alle kroeltjes en zelfs lachjes met Lily.
Wat een onwijs fijn gezin dat de camera helemaal kon vergeten en kon genieten van een zaterdagochtend mét elkaar. En ik hoefde dat alleen maar vast te leggen.. 💛
Ik hoop dat je de liefde ziet maar ook voelt in deze foto's!
Wesley / Anouk / James / Lily


Lily-1
Lily-21
Lily-13
Lily-31
Lily-61
Lily-79
Lily-89
Lily-105
Lily-102
Lily-120
Lily-77
Lily-55

Recensies


Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!

Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!