5 februari 2019

Lily

"We waren bij de zwangerschapshoot zo gefocust op James, op zijn vieze kleren, op alles. Maar achteraf op de foto's was er niets van te zien, NIETS! Echt ongelooflijk. We gaan nu de babyshoot heel anders in, we weten wat je kan. Ik maak me niet meer druk om een gekke bek van grote broer James of om een huiltje van Lily. Het wordt toch wel mooi!" Dat zeiden Anouk & Wesley toen ik binnenkwam bij de babyshoot. En precies dat is wat ik wil horen!

Lily-39

Let it go...trust me! Really! Ik zeg het heus wel als er iets belachelijk raar zit. En anders: ben jezelf voor de camera. Geniet, geniet van je gezinnetje en van alle liefde voor elkaar. Dan hoef ik het alleen nog maar vast te leggen..
Dat ging bij Anouk & Wesley nu vanzelf.. Heerlijk genoten van James zijn fantasie (hij was totaal op zijn gemak thuis!) en alle kroeltjes en zelfs lachjes met Lily.
Wat een onwijs fijn gezin dat de camera helemaal kon vergeten en kon genieten van een zaterdagochtend mét elkaar. En ik hoefde dat alleen maar vast te leggen.. 💛
Ik hoop dat je de liefde ziet maar ook voelt in deze foto's!
Wesley / Anouk / James / Lily


Lily-1
Lily-21
Lily-13
Lily-31
Lily-61
Lily-79
Lily-89
Lily-105
Lily-102
Lily-120
Lily-77
Lily-55

Recensies


Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.

Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!