25 november 2020

Len & Mick!

De babyshoot van Len!

Len-4

Grote broer Mick vond het allemaal maar wat spannend.. hij wilde het liefst gewoon spelen! Dus heel spelenderwijs ging ik deze shoot in, we probeerden hem zo veel mogelijk op zijn gemak te krijgen! Gelukkig was baby Len heel relaxed, waardoor we met hem eigenlijk geen rekening hoefde te houden en vol konden focussen op Mick.

Een mooi gezinnetje dat ik al een paar keer heb mogen fotograferen, dat maakt het nog extra speciaal!!


Len-20
Len-13
Len-29
Len-43
Len-48
Len-59
Len-92
Len-93
Len-97

Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!