25 november 2020

Len & Mick!

De babyshoot van Len!

Len-4

Grote broer Mick vond het allemaal maar wat spannend.. hij wilde het liefst gewoon spelen! Dus heel spelenderwijs ging ik deze shoot in, we probeerden hem zo veel mogelijk op zijn gemak te krijgen! Gelukkig was baby Len heel relaxed, waardoor we met hem eigenlijk geen rekening hoefde te houden en vol konden focussen op Mick.

Een mooi gezinnetje dat ik al een paar keer heb mogen fotograferen, dat maakt het nog extra speciaal!!


Len-20
Len-13
Len-29
Len-43
Len-48
Len-59
Len-92
Len-93
Len-97

Recensies


Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!

Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!