6 januari 2021

Jurre en Fynn!

Mijn neefje Jurre is geboren!

JURRE-11

Kijk die lieve grote broer Fynn met zijn broertje Jurre. Mijn neefjes! Altijd spannend om van hen foto's te maken.. ze zijn me niet als fotograaf maar als tante gewend ;) Maar het ging goed!


JURRE-10
JURRE-21
JURRE-52
JURRE-56
JURRE-63
JURRE-65
JURRE-92

Recensies


Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.

Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!