22 augustus 2018

Joep wordt grote broer!

Mijn vriendinnetje Marit is zwanger van haar tweede kindje!

Zwangerschapshoot-16

Grote broer Joep is een beetje verlegen en laat zich niet zo heel gemakkelijk fotograferen. We besloten dus om sowieso naar een bekende locatie voor hem te gaan: een park waar Joep vaak met zijn opa en oma gaat wandelen. Hij was daar dus erg bekend en al een beetje op zijn gemak.

De shoot deden we heel informeel. We gingen eerst eendjes voeren, en daarna vooral spelletjes spelen met papa en mama. Vliegen, springen, op z'n kop hangen.. alles deden we en Joep had enorm veel plezier. En daardoor zijn de foto's zo vrolijk geworden!


Zwangerschapshoot-6
Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-43
Zwangerschapshoot-54
Zwangerschapshoot-53
Zwangerschapshoot-67
Zwangerschapshoot-79
Zwangerschapshoot-89
Zwangerschapshoot-98

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Rob en Debbie

★ ★ ★ ★ ★

Wat een prachtige foto’s. Wow!!! We zijn er super blij mee en kunnen niet wachten tot de volgende shoot met onze mini er echt bij.