22 augustus 2018

Joep wordt grote broer!

Mijn vriendinnetje Marit is zwanger van haar tweede kindje!

Zwangerschapshoot-16

Grote broer Joep is een beetje verlegen en laat zich niet zo heel gemakkelijk fotograferen. We besloten dus om sowieso naar een bekende locatie voor hem te gaan: een park waar Joep vaak met zijn opa en oma gaat wandelen. Hij was daar dus erg bekend en al een beetje op zijn gemak.

De shoot deden we heel informeel. We gingen eerst eendjes voeren, en daarna vooral spelletjes spelen met papa en mama. Vliegen, springen, op z'n kop hangen.. alles deden we en Joep had enorm veel plezier. En daardoor zijn de foto's zo vrolijk geworden!


Zwangerschapshoot-6
Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-43
Zwangerschapshoot-54
Zwangerschapshoot-53
Zwangerschapshoot-67
Zwangerschapshoot-79
Zwangerschapshoot-89
Zwangerschapshoot-98

Recensies


Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!

Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!