3 maart 2019

Jente

Twee jaar geleden mocht ik de bruiloft van Stefaan en Yarima vastleggen. Maar om 6 uur 's ochtends werd ik gebeld: Stefaan had een ongeluk gehad en de bruiloft ging niet door.

Jente-26

Dat was zo'n bizarre situatie! Twee weken later trouwden ze alsnog, maar ik kon (als enige van alle leveranciers) die dag niet en dus besloten we gezamenlijk dat mijn collegaatje Danielle Musters deze bruiloft over zou nemen.
Ik baalde stiekem, want deze mensen had ik al in mijn hart gesloten. Onwijs lieve mensen! Ik bleef ze volgen en zij mij. En zo kreeg ik enkele maanden terug een berichtje van Stefaan. Ze waren in verwachting en hij wilde Yarima verrassen met een Newbornshoot van mij. Of ik dat wilde doen.. <3 Wat dacht je? Ja tuurlijk!!!


Jente-39

En zo reed ik op een mistige vrijdagochtend naar Yarima en Stefaan om het prille geluk van Jente vast te leggen. Kon ik alsnog van deze mooie mensen genieten, zelfs een beetje extra met een nog mooier meisje erbij: welkom lieve Jente!


Jente-5
Jente-14
Jente-43
Jente-47
Jente-53
Jente-67
Jente-80
Jente-84
Jente-94
Jente-96
Jente-86

Recensies


Familie Wagtmans

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben een super fijne, ontspannen newbornshoot gedaan bij Malou! Ze nam echt de tijd om ons op ons gemak te stellen en ze is enorm goed met kinderen en ze heeft duidelijk heel veel geduld. Het is je wederom gelukt om pracht platen af te leveren van ons gezin zoals we zijn.

Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!