3 maart 2019

Jente

Twee jaar geleden mocht ik de bruiloft van Stefaan en Yarima vastleggen. Maar om 6 uur 's ochtends werd ik gebeld: Stefaan had een ongeluk gehad en de bruiloft ging niet door.

Jente-26

Dat was zo'n bizarre situatie! Twee weken later trouwden ze alsnog, maar ik kon (als enige van alle leveranciers) die dag niet en dus besloten we gezamenlijk dat mijn collegaatje Danielle Musters deze bruiloft over zou nemen.
Ik baalde stiekem, want deze mensen had ik al in mijn hart gesloten. Onwijs lieve mensen! Ik bleef ze volgen en zij mij. En zo kreeg ik enkele maanden terug een berichtje van Stefaan. Ze waren in verwachting en hij wilde Yarima verrassen met een Newbornshoot van mij. Of ik dat wilde doen.. <3 Wat dacht je? Ja tuurlijk!!!


Jente-39

En zo reed ik op een mistige vrijdagochtend naar Yarima en Stefaan om het prille geluk van Jente vast te leggen. Kon ik alsnog van deze mooie mensen genieten, zelfs een beetje extra met een nog mooier meisje erbij: welkom lieve Jente!


Jente-5
Jente-14
Jente-43
Jente-47
Jente-53
Jente-67
Jente-80
Jente-84
Jente-94
Jente-96
Jente-86

Recensies


Rachel Ooms

★ ★ ★ ★ ★

Malou werkt ook voor Stichting Earlybirds en zij kwam bij ons 5 dagen oude meisje foto’s maken in het ziekenhuis. We hebben de fotoshoot als zeer positief ervaren en kijken nog vaak terug naar de mooie foto’s. Het resultaat was boven verwachting mooi! Het fijnste vond ik dat je ons volledig op het gemak stelde en dat we eigenlijk nauwelijks doorhadden dat je er was.

Wendy Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Newborn shoot laten maken door Malou. Wij zijn erg blij met het resultaat en de service die zij levert. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je om de beste foto's te kunnen maken. Het resultaat van de foto's kregen wij al erg snel te zien. Wij zijn super tevreden!!