3 maart 2019

Jente

Twee jaar geleden mocht ik de bruiloft van Stefaan en Yarima vastleggen. Maar om 6 uur 's ochtends werd ik gebeld: Stefaan had een ongeluk gehad en de bruiloft ging niet door.

Jente-26

Dat was zo'n bizarre situatie! Twee weken later trouwden ze alsnog, maar ik kon (als enige van alle leveranciers) die dag niet en dus besloten we gezamenlijk dat mijn collegaatje Danielle Musters deze bruiloft over zou nemen.
Ik baalde stiekem, want deze mensen had ik al in mijn hart gesloten. Onwijs lieve mensen! Ik bleef ze volgen en zij mij. En zo kreeg ik enkele maanden terug een berichtje van Stefaan. Ze waren in verwachting en hij wilde Yarima verrassen met een Newbornshoot van mij. Of ik dat wilde doen.. <3 Wat dacht je? Ja tuurlijk!!!


Jente-39

En zo reed ik op een mistige vrijdagochtend naar Yarima en Stefaan om het prille geluk van Jente vast te leggen. Kon ik alsnog van deze mooie mensen genieten, zelfs een beetje extra met een nog mooier meisje erbij: welkom lieve Jente!


Jente-5
Jente-14
Jente-43
Jente-47
Jente-53
Jente-67
Jente-80
Jente-84
Jente-94
Jente-96
Jente-86

Recensies


Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.