2 oktober 2019

Ik volgde een businessworkshop! Weekvlog 22

Deze week volgde ik een businessworkshop in Gent, sliep ik vervolgens in Gent in een hostel op een slaapzaal, deed ik een zwangerschapsreportage waarbij ik niets kon regisseren en een familiereportage in de Suikerfabriek in Zevenbergen!

thumb

Ik ging dus twee dagen naar Gent voor een workshop bij Fotograeve en ik besloot in een heldhaftige bui om in een hostel te gaan slapen op de slaapzaal! Toen ik daar dan uiteindelijk echt heen ging, was ik best wel gespannen. Pff, wat had ik nu weer besloten? Uiteindelijk viel het reuze mee; maar of ik goed geslapen heb? Dat zie je in de video!

Ook maakte ik een zwangerschapsreportage. En eentje waar ik niet echt grip op had. Deze mama is zwanger van haar derde kindje (wauw!), en een van de andere kindjes was in het begin heel erg verlegen. Maar we vonden een oplossing, een weg om haar toch op de foto te krijgen. En uiteindelijk werd het gewoon hartstikke leuk!!

Benieuwd? Kijk gauw naar mijn weekvlog;


Recensies