10 april 2020

Ik ben met zwangerschapsverlof!

VERLOF!
Jeej, vanaf nu ben ik dan écht met zwangerschapsverlof! Nog eventjes en we zijn papa en mama, ik kan niet wachten! Dat betekent wel dat ik er eventjes uit lig hier.

35weken-2


Vanaf augustus ben ik weer 100% aan het werk. Al ga ik in Juli (hopelijk.....) al mijn eerste bruiloften fotograferen 🤩!! Maar vanaf Augustus neem ik weer opdrachten aan en kun je weer verwachten dat ik volledig bereikbaar ben! Ik verwacht een enorme drukte in de zomer en in het najaar (als de regels het weer toestaan!), dus mocht je een shoot willen boeken voor die periode: schroom niet om me gewoon te mailen. Ik bekijk en beantwoord mijn mailtjes zo tussendoor nog wel. Al zal het antwoord misschien iets langer op zich laten wachten.
Tot die tijd zal het hier iets stiller zijn. Al ga ik jullie natuuuuurlijk op de hoogte houden als ons meisje is geboren..
Tot snel weer allemaal! Stay safe xx


untitled-1-2

Recensies