22 februari 2021

Hoogzwangere Jessica & Sven!

Wanneer een vriendinnetje van je zwanger is.. en je de bolle buik foto’s mag maken!
Éxtra leuk <3!!!

Zwangerschapshoot-4

Sven gaf dit als kadootje aan Jessica met kerst en al een paar dagen later stonden ze samen voor mijn camera. Ik had samen met Jessica wat ideetjes bedacht voor deze shoot. Maar ik wilde vooral proberen een foto met sterretjes te maken, omdat ik dat helemaal bij Jessica vond passen.
We startte de shoot een uurtje voor zonsondergang.. dronken even een bak thee bij de ouders van Jessica terwijl de zon aan het zakken was en toen het perfect schemerig was, gingen we naar buiten met de sterretjes. Dit is een leuke serie geworden vind ik!


Zwangerschapshoot-4
Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-58
Zwangerschapshoot-61
Zwangerschapshoot-73
Zwangerschapshoot-104
Zwangerschapshoot-53
Zwangerschapshoot-54
Zwangerschapshoot-101
Zwangerschapshoot-108
Zwangerschapshoot-110

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Sharon

★ ★ ★ ★ ★

Zijn foto’s aan het downloaden en snel al gekeken en foto’s zijn zo mooi 💙😍 echt prachtig 💛ontzettend blij mee! 🤩