30 september 2019

Gerard & Fenne!

Al vanaf seconde één klikte het in het contact met Gerard en Fenne. Wat een onwijs lieve mensen! Deze bruiloft fotograferen was écht een feestje.. en ze kregen het meest mooie weer wat je je kan wensen!

Bruiloft_Gerard-Fenne-3

We waren deze dag bij Huize Druivelaar in Breda om foto's te maken, daarna werd er getrouwd in het trouwkerkje 'op de Leur' en vervolgens proosten en dineren bij De Peer in Breda! En alles met een stralend zonnetje..

Kijk je mee naar mijn 5 juli 2019?


Bruiloft_Gerard-Fenne-7
Bruiloft_Gerard-Fenne-12
Bruiloft_Gerard-Fenne-10
Bruiloft_Gerard-Fenne-23
Bruiloft_Gerard-Fenne-32
Bruiloft_Gerard-Fenne-43
Bruiloft_Gerard-Fenne-48
Bruiloft_Gerard-Fenne-59
Bruiloft_Gerard-Fenne-65
Bruiloft_Gerard-Fenne-88
Bruiloft_Gerard-Fenne-90
Bruiloft_Gerard-Fenne-111
Bruiloft_Gerard-Fenne-132
Bruiloft_Gerard-Fenne-162
Bruiloft_Gerard-Fenne-173
Bruiloft_Gerard-Fenne-183
Bruiloft_Gerard-Fenne-203
Bruiloft_Gerard-Fenne-226
Bruiloft_Gerard-Fenne-250
Bruiloft_Gerard-Fenne-257
Bruiloft_Gerard-Fenne-266
Bruiloft_Gerard-Fenne-293
Bruiloft_Gerard-Fenne-310
Bruiloft_Gerard-Fenne-321
Bruiloft_Gerard-Fenne-328
Bruiloft_Gerard-Fenne-344
Bruiloft_Gerard-Fenne-365
Bruiloft_Gerard-Fenne-373
Bruiloft_Gerard-Fenne-379
Bruiloft_Gerard-Fenne-392
Bruiloft_Gerard-Fenne-494
Bruiloft_Gerard-Fenne-527
Bruiloft_Gerard-Fenne-553

Recensies


Aideen van Sundert

★ ★ ★ ★ ★

Malou was onze trouwfotograaf. Het was een prachtige dag en dat heeft zij precies vast weten te leggen. Werkelijk iedere foto is mooi! De sfeer, de liefde en alles eromheen: je voelt het als je de foto's ziet. We krijgen veel complimentjes van anderen over deze prachtige foto's! De samenwerking vond ik top; vooraf alles goed doorgesproken, locaties bekeken, wensen & mogelijkheden besproken (met veel leuke inbreng van Malou), tijdens de dag zelf kwam ze ook met leuke ideeen en was ze ontzettend enthousiast. Gedurende dag was ze niet nadrukkelijk aanwezig, maar 'fladderde' ze een beetje overal tussendoor om mooie plaatjes te schieten. Een echte vakvrouw! Wij bevelen Malou aan iedereen aan en zullen haar ook zeker weer benaderen voor fotoshoots in de toekomst!

Mandy Pott- van Ginneken

★ ★ ★ ★ ★

alou heeft afgelopen vrijdag onze mooie dag gefotografeerd. We zijn ontzettend blij met de eerste foto's die we van haar hebben mogen ontvangen. Malou is een fijn persoon om foto's mee te maken, houdt zich op de achtergrond maar laat wel goed van zich horen wanneer het nodig is. Wij zullen haar zeker bij anderen aanbevelen. Malou, nogmaals heel veel dank namens ons.