25 september 2019

Fotograferen in een garage / Griep / Weekvlog 21!

Sorry guys! Vorige week was ik er even niet met een weekvlog want ik had dé griep. Die ene die iedereen heeft momenteel..

Maar nu ben ik weer volle bak met een nieuwe weekvlog!

thumb2


Afgelopen week fotografeerde ik een gezin in een autogarage! Dat was echt super tof want de papa van dit gezinnetje is eigenaar van deze garage. Alles klopte, het was zo leuk.. lekker vies worden en spelen in de garage met de kindjes.. wat was dit leuk om te doen zeg! Dit geeft maar weer eens weer hoe belangrijk een locatie is. Het bos is leuk, maar zo een persoonlijke locatie zoals deze autogarage maakte de reportage 10 keer persoonlijker en zo ontzettend leuk voor iedereen.
Ook deed ik een babyreportage van baby Gijs. Wat een lieverd, en wat ging het goed samen met zijn grote broer Timo. Ik begon zelfs aan mezelf te twijfelen want we waren heel snel klaar met de reportage.. het ging zo lekker ontspannen en spontaan.. heerlijk! Eigenlijk waren we gewoon vergeten dat we aan het fotograferen waren soms. Grote broer Timo was lekker aan het spelen met zijn broertje of met zijn papa en mama of gewoon door de tuin aan het rennen.. Gewoon zoals het hoort, zoals het altijd is bij hen thuis.. zo gezellig! Toffe beelden zijn het geworden!

Naast werken, paste ik afgelopen week ook op op mijn tweeling nichtjes, reden Mark en ik een middag in een cabrio en ging onze verbouwing van de schuur een paar flinke stappen vooruit (Jeej!)! Kijk maar mee..


Recensies