30 maart 2020

Fenne zo mooi zwanger van maar liefst twee kleine babyboys!


Zo mooi zwanger van maar liefst twee kleine babyboys! Wowie! Super mooi Fenne hoe jij straalt!

Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-35


Van Gerard -ik mag Geer zegen- en Fenne mocht ik vorig jaar de bruidsreportage fotograferen. Toen had ik al een super dag.. waar ik zo liefdevol ontvangen ben door hun beide families. Ik had het écht naar mijn zin en een klik met Geer en Fenne!
Dat deze lieverds dus papa en mama worden, en dan ook nog van een tweeling.. ik vind het onwijs bijzonder! Ik weet dan ook heel zeker dat deze jongens in een mega warm bad terecht komen.. <3


Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-22

En ze schreven me ook nog dit: "Het is dat je ongeveer tegelijk zwanger bent met Fenne, anders hadden we ook een baby fotoshoot met je gepland, maar dat zit er helaas niet in."
Nee dat gaat even net niet lukken (onze uitgerekende datum scheelt 1 week!) maar dat ik dit nog wel kon doen.. was dan ook extra speciaal! <3 Veel geluk lieverds!


Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-73
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-62
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-54
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-52
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-27
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-10
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-5
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-64

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!