30 maart 2020

Fenne zo mooi zwanger van maar liefst twee kleine babyboys!


Zo mooi zwanger van maar liefst twee kleine babyboys! Wowie! Super mooi Fenne hoe jij straalt!

Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-35


Van Gerard -ik mag Geer zegen- en Fenne mocht ik vorig jaar de bruidsreportage fotograferen. Toen had ik al een super dag.. waar ik zo liefdevol ontvangen ben door hun beide families. Ik had het écht naar mijn zin en een klik met Geer en Fenne!
Dat deze lieverds dus papa en mama worden, en dan ook nog van een tweeling.. ik vind het onwijs bijzonder! Ik weet dan ook heel zeker dat deze jongens in een mega warm bad terecht komen.. <3


Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-22

En ze schreven me ook nog dit: "Het is dat je ongeveer tegelijk zwanger bent met Fenne, anders hadden we ook een baby fotoshoot met je gepland, maar dat zit er helaas niet in."
Nee dat gaat even net niet lukken (onze uitgerekende datum scheelt 1 week!) maar dat ik dit nog wel kon doen.. was dan ook extra speciaal! <3 Veel geluk lieverds!


Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-73
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-62
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-54
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-52
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-27
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-10
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-5
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-64

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Sharon

★ ★ ★ ★ ★

Zijn foto’s aan het downloaden en snel al gekeken en foto’s zijn zo mooi 💙😍 echt prachtig 💛ontzettend blij mee! 🤩