30 maart 2020

Fenne zo mooi zwanger van maar liefst twee kleine babyboys!


Zo mooi zwanger van maar liefst twee kleine babyboys! Wowie! Super mooi Fenne hoe jij straalt!

Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-35


Van Gerard -ik mag Geer zegen- en Fenne mocht ik vorig jaar de bruidsreportage fotograferen. Toen had ik al een super dag.. waar ik zo liefdevol ontvangen ben door hun beide families. Ik had het écht naar mijn zin en een klik met Geer en Fenne!
Dat deze lieverds dus papa en mama worden, en dan ook nog van een tweeling.. ik vind het onwijs bijzonder! Ik weet dan ook heel zeker dat deze jongens in een mega warm bad terecht komen.. <3


Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-22

En ze schreven me ook nog dit: "Het is dat je ongeveer tegelijk zwanger bent met Fenne, anders hadden we ook een baby fotoshoot met je gepland, maar dat zit er helaas niet in."
Nee dat gaat even net niet lukken (onze uitgerekende datum scheelt 1 week!) maar dat ik dit nog wel kon doen.. was dan ook extra speciaal! <3 Veel geluk lieverds!


Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-73
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-62
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-54
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-52
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-27
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-10
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-5
Zwangerschapshoot_Gerard_Fenne_Dani-64

Recensies


Rob en Debbie

★ ★ ★ ★ ★

Wat een prachtige foto’s. Wow!!! We zijn er super blij mee en kunnen niet wachten tot de volgende shoot met onze mini er echt bij.

Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!