5 april 2019

Familie Dubbelman!

Deze familie wilde ongedwongen foto's, eigenlijk vooral niet poseren "want daar hebben we een hekel aan."
Nou; ik ook!

Dubbelman-189

Omdat er maar liefst 6 kindjes bij waren besloten we naar de speeltuin te gaan van 't Pannehuske in Achtmaal. Het was een grijze, donkere dag en het had de dagen er voor flink geregend.. er lagen dus volop plassen. Na 3 minuten spelen lag Tijn dan ook al onderuit in een van de plassen..En later die ochtend viel zowat iedereen wel een keer onderuit in het water. 😅


Dubbelman-13

Gelukkig maakte we ons daar helemaal niet druk om, de kindjes al helemaal niet. Misschien een klein traantje maar na het troosten sowieso gewoon lekker verder spelen! Ik heb totaal niet ingegrepen en alles gefotografeerd zoals het écht ging, van de grootste lachjes van de kinderen ("ik vind de wip echt het leukste wat er is!") tot bloedlippen en traantjes toe. Er gebeurde gewoon zo veel, ik kon amper kiezen wat te gaan fotograferen.. heerlijk!


Dubbelman-5

De papa's en mama's en opa Peer en oma Marie dronken ondertussen een kop chocomel rond een kampvuurtje en genoten vooral van alle lachende gezichtjes van de kindjes. Als ze niet werden onderbroken om de kindjes op te rapen uit een plas tenminste.....En soms dook opa Peer zelf ook op de kabelbaan, stiekem dan.., heel eventjes. 😁


Dubbelman-1
Dubbelman-120
Dubbelman-129
Dubbelman-132
Dubbelman-142
Dubbelman-151
Dubbelman-171
Dubbelman-184
Dubbelman-182
Dubbelman-187
Dubbelman-199
Dubbelman-215
Dubbelman-227
Dubbelman-236
Dubbelman-240
Dubbelman-248
Dubbelman-261
Dubbelman-273
Dubbelman-267

Recensies


Eefje Damen

★ ★ ★ ★ ★

Als je mooie foto's wilt hebben waar je met een échte lach opstaat en die in een ongedwongen, spontane sfeer zijn gemaakt, dan moet je bij Malou zijn! Meerdere shoots bij haar gedaan en altijd méér dan blij met het resultaat!

Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!