5 november 2020

Een zwangerschapshoot, maar dan anders!

Geen geposeer, geen gedoe. Dat wilde Heleen en Bram. Gewoon gezellige gezinsfoto's en af en toe de aandacht naar de buik. Leuk!

Zwangerschapshoot-69

We maakten dus gewoon een wandeling in het park in de buurt van hun huis. Zo was alles in ieder geval al vertrouwd voor Dex! De focus lag dus ook niet heel de tijd op het fotograferen van Heleen haar bolle buikje, maar vooral op het maken van plezier met Dex. En dat is gelukt!


Zwangerschapshoot-2
Zwangerschapshoot-12
Zwangerschapshoot-16
Zwangerschapshoot-27
Zwangerschapshoot-24
Zwangerschapshoot-51
Zwangerschapshoot-54
Zwangerschapshoot-77
Zwangerschapshoot-81
Zwangerschapshoot-91
Zwangerschapshoot-109

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!