5 november 2020

Een zwangerschapshoot, maar dan anders!

Geen geposeer, geen gedoe. Dat wilde Heleen en Bram. Gewoon gezellige gezinsfoto's en af en toe de aandacht naar de buik. Leuk!

Zwangerschapshoot-69

We maakten dus gewoon een wandeling in het park in de buurt van hun huis. Zo was alles in ieder geval al vertrouwd voor Dex! De focus lag dus ook niet heel de tijd op het fotograferen van Heleen haar bolle buikje, maar vooral op het maken van plezier met Dex. En dat is gelukt!


Zwangerschapshoot-2
Zwangerschapshoot-12
Zwangerschapshoot-16
Zwangerschapshoot-27
Zwangerschapshoot-24
Zwangerschapshoot-51
Zwangerschapshoot-54
Zwangerschapshoot-77
Zwangerschapshoot-81
Zwangerschapshoot-91
Zwangerschapshoot-109

Recensies


Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!

Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.