17 januari 2021

Een panennkoekenfeestje met Jente!

Samen met mama eerst de pannenkoekjes bakken, daarna samen oppeuzelen.

Jente-60

Ooh die gewone dingetjes, ik blijf het zo leuk vinden om dit te fotograferen! Alle momentjes zoeken en proberen te vangen op beeld.. Heerlijk! En zie je dat ik op het eind zelfs nog een stukje pannenkoek aangeboden kreeg? 😋 Lieve Jente


Jente-50
Jente-52
Jente-53
Jente-56
Jente-58
Jente-60
Jente-47
Jente-63
Jente-67
Jente-79
Jente-83

Recensies


Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)

Vivian Heeren

★ ★ ★ ★ ★

Lees alle recensie en je weet genoeg! Malou is onze huisfotograaf! Het zou mooi zijn als ze iedere dag bij ons zou zijn om alle mooie momenten op een bijzondere en prachtige manier vast te leggen!