20 januari 2020

Eddy, Jannie en Bobbi

Jannie en Eddy kregen deze reportage cadeau! Ze wilden de shoot erg graag rond de kerst doen, want Bobbi is nog net voor kerst geboren! Zo kon de kerstboom er ook nog even bij 😍

Bobbi-6

En eh.. Eddy had tijdens de zwangerschap maar 1 droom: met zijn dochtertje op de arm een potje gamen. Dat MOEST dus wel op de foto :)


Bobbi-14
Bobbi-47
Bobbi-69
Bobbi-75
Bobbi-2
Bobbi-98
Bobbi-128
Bobbi-84

Recensies


Rachel Ooms

★ ★ ★ ★ ★

Malou werkt ook voor Stichting Earlybirds en zij kwam bij ons 5 dagen oude meisje foto’s maken in het ziekenhuis. We hebben de fotoshoot als zeer positief ervaren en kijken nog vaak terug naar de mooie foto’s. Het resultaat was boven verwachting mooi! Het fijnste vond ik dat je ons volledig op het gemak stelde en dat we eigenlijk nauwelijks doorhadden dat je er was.

Erwin & Chantal, Gijs en Daan Dielis

★ ★ ★ ★ ★

Het was nog zoveel leuker, meer ontspannen dan we gedacht hadden. En wat een super mooi resultaat. Foto's precies zoals Gijs (en wij) zijn. Het was heerlijk spontaan. Bij de zwangerschapsshoot waren we heerlijk aan het dollen met Gijs. En ook bij de new born shoot thuis hadden we niet in de gaten dat je er bij was. Het was gewoon heerlijk knuffelen met ons gezinnetje. Wat ben jij een onwijs leuke, spontane, gepassioneerde vakvrouw en super leuk mens.