8 april 2020

DONNA! 💛

Wat was het leuk dat ik Wesley en Anouk de afgelopen jaren zo mocht volgen. De zwangerschap- en babyreportage van Lily mocht ik ook al maken, en nu wederom van hun meisje Donna!

Donna-3

Inmiddels wisten Anouk en Wesley al hoe ik werkte en dat maakte alles alleen maar makkelijker.. geen stress, gewoon dingetjes vragen en kijken wat er gebeurd. Zo stal James dus even de show (😁) vond Lily haar zusje in bad doen geweldig en kroelden Anouk en Wesley om beurten heerlijk met hun knappe Donna. Ik heb genoten van deze shoots!


Donna-32
Donna-33
Donna-43
Donna-59
Donna-74
Donna-90
Donna-93
Donna-105
Donna-117

Recensies


Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Rachel Ooms

★ ★ ★ ★ ★

Malou werkt ook voor Stichting Earlybirds en zij kwam bij ons 5 dagen oude meisje foto’s maken in het ziekenhuis. We hebben de fotoshoot als zeer positief ervaren en kijken nog vaak terug naar de mooie foto’s. Het resultaat was boven verwachting mooi! Het fijnste vond ik dat je ons volledig op het gemak stelde en dat we eigenlijk nauwelijks doorhadden dat je er was.