8 april 2020

DONNA! 💛

Wat was het leuk dat ik Wesley en Anouk de afgelopen jaren zo mocht volgen. De zwangerschap- en babyreportage van Lily mocht ik ook al maken, en nu wederom van hun meisje Donna!

Donna-3

Inmiddels wisten Anouk en Wesley al hoe ik werkte en dat maakte alles alleen maar makkelijker.. geen stress, gewoon dingetjes vragen en kijken wat er gebeurd. Zo stal James dus even de show (😁) vond Lily haar zusje in bad doen geweldig en kroelden Anouk en Wesley om beurten heerlijk met hun knappe Donna. Ik heb genoten van deze shoots!


Donna-32
Donna-33
Donna-43
Donna-59
Donna-74
Donna-90
Donna-93
Donna-105
Donna-117

Recensies


Kim Utens-de Hoon

★ ★ ★ ★ ★

Malou maakt geweldige foto's, maakt gebruik van natuurlijk licht , stelt iedereen op het gemak en bovendien heeft ze engelen geduld! Topper! Geweldige newborn shoot gehad

Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!