3 december 2018

Wesley, Anouk en James

De zwangerschapshooi met Anouk, Wesley & James was een uitdaging...

Zwangerschapshoot-63

Want James is dus echt een jongen. Maar dan ook een échte. Rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Ik geniet daar van, ik vind het zo fijn als kindjes gewoon lekker kind zijn!

Wel moet ik dan soms mijn manier van werken een beetje aanpassen. Ik moest snel aan de slag, want het was duidelijk dat als we James zijn gang lieten gaan dat hij binnen no-time totaal zand was 🙂 En ik moest hem soms vangen... met spelletjes, eikels gooien, springen of rennen.. Laat ik dat nou nét heel leuk vinden 😉
Terwijl James aan het rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan was, kon ik me focussen op dat prachtige buikje van Anouk en de trotse glimlach van Wesley! Want James krijgt er dus een broertje of zusje bij.. tof he?
Tijdens deze reportage werden we enorm verrast door een felle zon. Er was geen zon voorspelt, geen regen. Alleen bewolking. Maar wij kregen zon, een uur lang! En toen ik terug naar huis reed... regende het. Heel. Hard.
Dit zijn de geluksmomentjes die ik zo mooi vind.. Waar ik kippenvel van krijg en waar ik het volste gebruik van maak. Ik dénk, hoop en geloof dat een klein babytje dit vanuit de wolkjes voor ons geregeld heeft.


Zwangerschapshoot-96
Zwangerschapshoot-7
Zwangerschapshoot-13
Zwangerschapshoot-20
Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-28
Zwangerschapshoot-34
Zwangerschapshoot-44
Zwangerschapshoot-57
Zwangerschapshoot-63

Recensies


Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!

Rob en Debbie

★ ★ ★ ★ ★

Wat een prachtige foto’s. Wow!!! We zijn er super blij mee en kunnen niet wachten tot de volgende shoot met onze mini er echt bij.