3 december 2018

Wesley, Anouk en James

De zwangerschapshooi met Anouk, Wesley & James was een uitdaging...

Zwangerschapshoot-63

Want James is dus echt een jongen. Maar dan ook een échte. Rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Ik geniet daar van, ik vind het zo fijn als kindjes gewoon lekker kind zijn!

Wel moet ik dan soms mijn manier van werken een beetje aanpassen. Ik moest snel aan de slag, want het was duidelijk dat als we James zijn gang lieten gaan dat hij binnen no-time totaal zand was 🙂 En ik moest hem soms vangen... met spelletjes, eikels gooien, springen of rennen.. Laat ik dat nou nét heel leuk vinden 😉
Terwijl James aan het rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan was, kon ik me focussen op dat prachtige buikje van Anouk en de trotse glimlach van Wesley! Want James krijgt er dus een broertje of zusje bij.. tof he?
Tijdens deze reportage werden we enorm verrast door een felle zon. Er was geen zon voorspelt, geen regen. Alleen bewolking. Maar wij kregen zon, een uur lang! En toen ik terug naar huis reed... regende het. Heel. Hard.
Dit zijn de geluksmomentjes die ik zo mooi vind.. Waar ik kippenvel van krijg en waar ik het volste gebruik van maak. Ik dénk, hoop en geloof dat een klein babytje dit vanuit de wolkjes voor ons geregeld heeft.


Zwangerschapshoot-96
Zwangerschapshoot-7
Zwangerschapshoot-13
Zwangerschapshoot-20
Zwangerschapshoot-23
Zwangerschapshoot-28
Zwangerschapshoot-34
Zwangerschapshoot-44
Zwangerschapshoot-57
Zwangerschapshoot-63

Recensies


Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!

Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!