19 december 2020

De zwangerschapshoot van mijn zus!

Ik krijg er een neefje bij 😍 Woehieeee, straks weer heerlijk zo'n klein mannetje erbij in de familie. Maar voordat ik die mag fotograferen.. eerst dat neefje nog in de buik fotograferen samen met grote broer Fynn!

Zwangerschapshoot_-53Wat een uitdaging.. hahahah! Eigen familie fotograferen is ECHT ZOVEEL moeilijker.. Waarom? Daar kon ik nooit de vinger op leggen maar nu heb ik het met Fynn weer gemerkt. Je hebt al een band, je hebt al een relatie, een omgangsvorm.. Normaal als ik een shoot doe van een 2-jarige heb ik ongeveer een kwartier waarin ik veel voor elkaar kan krijgen, maar daarna zijn ze die 'onbekende vrouw (IK dus)' wel beu en gaan ze juist alles doen waarmee ze niet op de foto komen 😉 Die koters zijn echt wel slim...
Maar Fynn.. tja die was echt niet onder de indruk van mij met de camera en daar had ik die eerste 15 minuten 'als onbekende fotograaf' niet! (Vreemde ogen dwingen!)
Dus dat werd gelijk rennen, vliegen en duiken om hem voor de lens te krijgen want hij wist DONDERSGOED wat we aan het doen waren hahahahahah.

Maar.. er zitten leuke plaatjes bij en dat is het belangrijkste. Nu op naar ons nieuwe neefje! <3


Zwangerschapshoot_-10
Zwangerschapshoot_-13
Zwangerschapshoot_-19
Zwangerschapshoot_-24
Zwangerschapshoot_-33
Zwangerschapshoot_-35
Zwangerschapshoot_-38
Zwangerschapshoot_-44
Zwangerschapshoot_-53
Zwangerschapshoot_-3

Recensies


Natasja van Zon

★ ★ ★ ★ ★

Erg tevreden over Malou! Wij hebben een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan. Malou is een echte aanrader, mooie foto’s en erg enthousiast in haar werk! Kortom een echte aanrader!

Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!