8 november 2019

De herfstbruiloft van Jeroen en Leonie!

Je hebt herfstdagen.. en herfstdagen! De herfstdag van Jeroen en Leonie zag er iets anders uit dan ze gehoopt hadden.

Bruiloft_JL-89

Er werd de héle dag regen verwacht. De regenlaarzen gingen mee in de auto.. en weet je? We hebben de hele reportage gewoon buiten kunnen maken! Met een beetje lef, af en toe gebruik van de paraplu en een bruidspaar wat gewoon DURFT!
Wauw!


Bruiloft_JL-35
Bruiloft_JL-39
Bruiloft_JL-58
Bruiloft_JL-90
Bruiloft_JL-114
Bruiloft_JL-146
Bruiloft_JL-221
Bruiloft_JL-239
Bruiloft_JL-259
Bruiloft_JL-282
Bruiloft_JL-302
Bruiloft_JL-306
Bruiloft_JL-385
Bruiloft_JL-389

Recensies


Paul & Annemarie

★ ★ ★ ★ ★

De fotoreportage op onze bruiloft was intiem en gezellig, precies zoals we verwacht en gehoopt hadden. Bij het Gemeentehuis en tijdens de borrel hebben we helemaal niet gemerkt dat je er bij was! De preview die we al heel snel kregen vonden we ook heel leuk!!

Gerard & Fenne

★ ★ ★ ★ ★

(Reactie na het sturen van de preview!) Heel erg bedankt voor de preview van onze fantastische dag. Wat hebben wij genoten en wat heb je het goed weten vast te leggen. Echt onze complimenten. Ook namens AL onze gasten! De foto's zijn ontzettend mooi geworden!! Iedereen heeft aangegeven dat ze je als een ontzettend fijn mens hebben leren kennen die dag en dat je het ontzettend professioneel gedaan hebt. Sommigen gaven zelfs aan dat ze soms helemaal niet in de gaten hadden dat je er nog was, dus heel goed gedaan! We zouden je zo weer kiezen. We kunnen niet wachten tot we de rest van de foto's mogen ontvangen én ons trouwalbum. Maar elke keer weer iets om naar uit te kijken. Ook erg leuk. Hopelijk heb je nog een leuk weekend weg gehad. We spreken elkaar snel.