23 augustus 2019

De bruiloft van Wouter & Hilde!

Wouter en Hilde benaderde mij vrij laat voor hun bruiloft, maar ik had nog vrij! Jeej! Dus mocht ik deze dag fotograferen!

Bruiloft_Wouter-Hilde-124

Dan kom je in Zundert wonen, zonder hier ook maar iemand te kennen. Je gaat naar de corso tent van d'n Heikant, want dat hoort hier blijkbaar in Zundert en patsboem.. een hele buurt kent je en wil je helpen!
Het verhaal van Wouter en Hilde.

Ze wonen nog maar nét in Zundert maar vorig jaar hebben ze hun gezicht al flink laten zien bij de Heikant en zo al heel veel nieuwe vrienden en buren op gedaan. Ze trouwden in hun eigen tuin op een groot grasveld. Onder de boom de ceremonie, in een andere hoek een heerlijke barbecue en op het grootste stuk gras in hun tuin: een grote feesttent! En in het laatste andere hoekje: een camping voor alle gasten die willen blijven slapen.
Wauw, een droom voor hen en een geweldige bruiloft om te fotograferen! Ze hadden allemaal Zundertse leveranciers benaderd, en de hele buurt wilde hen helpen sjouwen en opbouwen en afbreken. Bijzonder om te zien hoe snel je ingeburgerd kan zijn als je gewoon met je naaste mensen om gaat. Het was echt een onwijs toffe dag, zeker ook omdat Babet Trommelen van Liefdemoetjevieren Babet Trommelen Fotografie met mij mee was als second shooter! Samen is zoveel leuker dan alleen!


Bruiloft_Wouter-Hilde-2
Bruiloft_Wouter-Hilde-4
Bruiloft_Wouter-Hilde-18
Bruiloft_Wouter-Hilde-25
Bruiloft_Wouter-Hilde-30
Bruiloft_Wouter-Hilde-36
Bruiloft_Wouter-Hilde-44
Bruiloft_Wouter-Hilde-45
Bruiloft_Wouter-Hilde-51
Bruiloft_Wouter-Hilde-65
Bruiloft_Wouter-Hilde-84
Bruiloft_Wouter-Hilde-89
Bruiloft_Wouter-Hilde-96
Bruiloft_Wouter-Hilde-109
Bruiloft_Wouter-Hilde-114
Bruiloft_Wouter-Hilde-146
Bruiloft_Wouter-Hilde-155
Bruiloft_Wouter-Hilde-180
Bruiloft_Wouter-Hilde-200
Bruiloft_Wouter-Hilde-214
Bruiloft_Wouter-Hilde-251
Bruiloft_Wouter-Hilde-267
Bruiloft_Wouter-Hilde-275
Bruiloft_Wouter-Hilde-317
Bruiloft_Wouter-Hilde-331
Bruiloft_Wouter-Hilde-344
Bruiloft_Wouter-Hilde-352
Bruiloft_Wouter-Hilde-378
Bruiloft_Wouter-Hilde-380
Bruiloft_Wouter-Hilde-436
Bruiloft_Wouter-Hilde-405
Bruiloft_Wouter-Hilde-389

Recensies


Eelco & Eefje

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft onze bruiloft gefotografeerd, helemaal naar onze wens! Zij heeft veel gevoel voor mooie momenten en details, fantastisch! Absoluut een aanrader!!

Familie Doomen

★ ★ ★ ★ ★

Woow wat zijn de foto's gaaf geworden we zijn er echt super blij mee! We vonden het allemaal heel gezellig om te doen en het resultaat mag er wezen!!! Super bedankt!