6 september 2018

De bruiloft van Ricardo en Linda: Zeeland meets Brabant!

Het was een enorm warme zaterdag toen Ricardo en Linda elkaar het ja-woord gaven. We hebben goed op onszelf gelet, door de fotoreportage niet onnodig lang te maken. En dat ging prima, we hadden zelfs tijd over!

Bruiloft_RC-99

Het voordeel van een ruime planning! Maar omdat het toch nog wat kriebelde, nam ik Ricardo en Linda 's avonds toch nog even mee naar het strandje van het Houtse Meer om bij golden hour foto's te maken.. zo fijn!

Een prachtige dag met veeeeeel eten en géén stress! Precies zoals ze het wilden! Ik heb genoten!


Bruiloft_RC-9
Bruiloft_RC-13
Bruiloft_RC-35
Bruiloft_RC-38
Bruiloft_RC-43
Bruiloft_RC-47
Bruiloft_RC-52
Bruiloft_RC-58
Bruiloft_RC-62
Bruiloft_RC-71
Bruiloft_RC-84
Bruiloft_RC-97
Bruiloft_RC-134
Bruiloft_RC-139
Bruiloft_RC-158
Bruiloft_RC-176
Bruiloft_RC-194
Bruiloft_RC-217
Bruiloft_RC-225
Bruiloft_RC-233
Bruiloft_RC-246
Bruiloft_RC-258
Bruiloft_RC-297
Bruiloft_RC-353
Bruiloft_RC-358
Bruiloft_RC-378
Bruiloft_RC-376
Bruiloft_RC-388
Bruiloft_RC-387
Bruiloft_RC-412

Recensies


Dennis en Jaimy

★ ★ ★ ★ ★

Waaaaaauw de foto´s zijn prachtig, we zijn er ontzettend blij mee. Het was een feestje om vanavond alle foto´s te kijken. Het was precies hoe onze dag was, je hebt dit zo mooi vast kunnen leggen. Dennis en ik gaan niet graag op de foto maar wat hebben we een plezier gehad tijdens de foto´s maken. Wij willen je echt ontzettend bedanken voor de super mooie foto´s.

Gerard & Fenne

★ ★ ★ ★ ★

(Reactie na het sturen van de preview!) Heel erg bedankt voor de preview van onze fantastische dag. Wat hebben wij genoten en wat heb je het goed weten vast te leggen. Echt onze complimenten. Ook namens AL onze gasten! De foto's zijn ontzettend mooi geworden!! Iedereen heeft aangegeven dat ze je als een ontzettend fijn mens hebben leren kennen die dag en dat je het ontzettend professioneel gedaan hebt. Sommigen gaven zelfs aan dat ze soms helemaal niet in de gaten hadden dat je er nog was, dus heel goed gedaan! We zouden je zo weer kiezen. We kunnen niet wachten tot we de rest van de foto's mogen ontvangen én ons trouwalbum. Maar elke keer weer iets om naar uit te kijken. Ook erg leuk. Hopelijk heb je nog een leuk weekend weg gehad. We spreken elkaar snel.