5 maart 2019

Day in the life familie Poppe

Ik neem jullie mee naar 20 januari 2019. Een gewone ochtend hoor, niets bijzonders. Gewoon zo'n zondag zoals altijd. Geen bijzondere dingen te doen. Geen nette kleren. Geen verplichtingen.

DayintheLife_familiePoppe-29

Maar dat gewone.. dat is eigenlijk heel bijzonder. Wist je dat? Wist je dat die momenten die je zelf niet meer ziet de mooiste momenten zijn? Dat er in zo'n gewone, zelfs misschien wel saaie, dag prachtige dingen gebeuren? Dingen die je eigenlijk voor altijd vast wil houden, die je wil kunnen zien, die je wil kunnen onthouden?

Zoals deze ochtend bij de familie Poppe. Een ontbijtje. En daarna aankleden. En kroelen. En broer/zus pesterijtjes. En troosten.
Niets bijzonders. Gewoon normaal. Maar eigenlijk. Eigenlijk. Zo bijzonder.

Welkom bij de day in the life reportage van de familie Poppe!


DayintheLife_familiePoppe-3
DayintheLife_familiePoppe-7
DayintheLife_familiePoppe-9
DayintheLife_familiePoppe-15
DayintheLife_familiePoppe-18
DayintheLife_familiePoppe-24
DayintheLife_familiePoppe-28
DayintheLife_familiePoppe-29
DayintheLife_familiePoppe-48
DayintheLife_familiePoppe-67
DayintheLife_familiePoppe-92
DayintheLife_familiePoppe-90
DayintheLife_familiePoppe-85
DayintheLife_familiePoppe-53

Recensies


Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)

Familie Enkelaar

★ ★ ★ ★ ★

Doe doe doe doe (Engels do do do do) Een foto shoot met Malou!!!!! We hebben een onvergetelijke middag gehad met Malou. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze familie! Ongedwongen, gezellig niks geposeerd, gewoon zoals we zijn!