10 december 2020

Cakejes versieren met Liv en Vik!

Ik ging cakejes versieren met Liv en Vik en dat werd een grote chaos.. zoals je kan zien haha !

talstra-41

Ik kreeg een mailtje van Nicoline dat ze graag de mini day in the life wilde omdat ik ook bij hen de babyshoot had gedaan. Eerlijk is eerlijk: met de foto die ze meestuurde kon ik even niet herinneren wie zij waren….
Totdat ik ze zag en binnenstapte. Gelijk voelde het weer helemaal vertrouwd en gezellig! Wat een lieve mensen zijn Nicoline en Sebastiaan! Ik werd gelijk weer enthousiast en voelde me in 1 seconde weer op mijn gemak. Heerlijk dat gevoel!

We gingen cakejes versieren met Vik en Liv, de kindjes van Sebastiaan en Nicoline. En zoals je kan zien, maakte niet alleen Liv er een chaos van ;)


talstra-11
talstra-19
talstra-26
talstra-28
talstra-34
talstra-39
talstra-41
talstra-46
talstra-56
talstra-66
talstra-74

Recensies


Familie Enkelaar

★ ★ ★ ★ ★

Doe doe doe doe (Engels do do do do) Een foto shoot met Malou!!!!! We hebben een onvergetelijke middag gehad met Malou. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze familie! Ongedwongen, gezellig niks geposeerd, gewoon zoals we zijn!

Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)