10 december 2020

Cakejes versieren met Liv en Vik!

Ik ging cakejes versieren met Liv en Vik en dat werd een grote chaos.. zoals je kan zien haha !

talstra-41

Ik kreeg een mailtje van Nicoline dat ze graag de mini day in the life wilde omdat ik ook bij hen de babyshoot had gedaan. Eerlijk is eerlijk: met de foto die ze meestuurde kon ik even niet herinneren wie zij waren….
Totdat ik ze zag en binnenstapte. Gelijk voelde het weer helemaal vertrouwd en gezellig! Wat een lieve mensen zijn Nicoline en Sebastiaan! Ik werd gelijk weer enthousiast en voelde me in 1 seconde weer op mijn gemak. Heerlijk dat gevoel!

We gingen cakejes versieren met Vik en Liv, de kindjes van Sebastiaan en Nicoline. En zoals je kan zien, maakte niet alleen Liv er een chaos van ;)


talstra-11
talstra-19
talstra-26
talstra-28
talstra-34
talstra-39
talstra-41
talstra-46
talstra-56
talstra-66
talstra-74

Recensies


Marlon Monden

★ ★ ★ ★ ★

Wij hebben inmiddels al meerdere shoots bij Malou gedaan en het was altijd een feestje. Ze stelt je op je gemak en laat je gewoon lol hebben met elkaar en dat zie je op alle foto’s; echt plezier!

Jessica

★ ★ ★ ★ ★

We zijn super blij met de foto's. Wat is foto 28 een schitterende foto, kan er uren naar kijken. Ook heb je 2 monentjes van onze kinderen kunnen vangen, wat typisch hun zijn. Luuk die altijd aan de touwtjes van mijn jurk zit en als het te spannend word deze dan in zijn mond stopt. En Lieke die op het moment van het aansnijden van taart haar geluksgezichtje opzet, wat ze altijd doet als ze iets lekkers gaat eten. Heel erg bedankt!