10 december 2020

Cakejes versieren met Liv en Vik!

Ik ging cakejes versieren met Liv en Vik en dat werd een grote chaos.. zoals je kan zien haha !

talstra-41

Ik kreeg een mailtje van Nicoline dat ze graag de mini day in the life wilde omdat ik ook bij hen de babyshoot had gedaan. Eerlijk is eerlijk: met de foto die ze meestuurde kon ik even niet herinneren wie zij waren….
Totdat ik ze zag en binnenstapte. Gelijk voelde het weer helemaal vertrouwd en gezellig! Wat een lieve mensen zijn Nicoline en Sebastiaan! Ik werd gelijk weer enthousiast en voelde me in 1 seconde weer op mijn gemak. Heerlijk dat gevoel!

We gingen cakejes versieren met Vik en Liv, de kindjes van Sebastiaan en Nicoline. En zoals je kan zien, maakte niet alleen Liv er een chaos van ;)


talstra-11
talstra-19
talstra-26
talstra-28
talstra-34
talstra-39
talstra-41
talstra-46
talstra-56
talstra-66
talstra-74

Recensies


Barry Joosen

★ ★ ★ ★ ★

Fotografe met bijzondere gave om compositie, licht en de mens pakkend vast te leggen zoals het hoort. Zonder opsmuk, maar écht! Klasse.

Familie Enkelaar

★ ★ ★ ★ ★

Doe doe doe doe (Engels do do do do) Een foto shoot met Malou!!!!! We hebben een onvergetelijke middag gehad met Malou. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze familie! Ongedwongen, gezellig niks geposeerd, gewoon zoals we zijn!