22 november 2019

Bobbi!


Ik werd alleen al rete enthousiast toen ik haar naam te horen kreeg via de app. Bouke stuurde me een appje: 'Malou!! Ons fotomodelletje Bobbi is geboren!' 😍 Echt gewéldig!

Bobbi-13

Op de dag voor de shoot begonnen ze toch wat te twijfelen. De laatste dag was ze flink aan het huilen geweest, hopelijk zou het goed gaan met de shoot. Ik weet inmiddels dat ik me nergens meer zorgen om moet maken. Bij binnenkomst huilde Bobbi inderdaad een beetje en Marjolein en Bouke gaven haar al gauw een flesje. Dat was het blijkbaar.. daarna is ze zeker een uur wakker geweest en daarna lekker bij Marjolein in haar armen in slaap gevallen ❤️

Van Bobbi gaan we nog vaker horen denk ik.. Wat een stoer, lief meisje met net zulke ouders ❤️


Bobbi-41
Bobbi-47
Bobbi-59
Bobbi-73
Bobbi-89
Bobbi-92
Bobbi-99
Bobbi-108

Recensies


Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!

Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!