22 november 2019

Bobbi!


Ik werd alleen al rete enthousiast toen ik haar naam te horen kreeg via de app. Bouke stuurde me een appje: 'Malou!! Ons fotomodelletje Bobbi is geboren!' 😍 Echt gewéldig!

Bobbi-13

Op de dag voor de shoot begonnen ze toch wat te twijfelen. De laatste dag was ze flink aan het huilen geweest, hopelijk zou het goed gaan met de shoot. Ik weet inmiddels dat ik me nergens meer zorgen om moet maken. Bij binnenkomst huilde Bobbi inderdaad een beetje en Marjolein en Bouke gaven haar al gauw een flesje. Dat was het blijkbaar.. daarna is ze zeker een uur wakker geweest en daarna lekker bij Marjolein in haar armen in slaap gevallen ❤️

Van Bobbi gaan we nog vaker horen denk ik.. Wat een stoer, lief meisje met net zulke ouders ❤️


Bobbi-41
Bobbi-47
Bobbi-59
Bobbi-73
Bobbi-89
Bobbi-92
Bobbi-99
Bobbi-108

Recensies


Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!

Wendy Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Newborn shoot laten maken door Malou. Wij zijn erg blij met het resultaat en de service die zij levert. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je om de beste foto's te kunnen maken. Het resultaat van de foto's kregen wij al erg snel te zien. Wij zijn super tevreden!!