8 april 2019

Bijzondere zwangerschapshoot R&B!

Richard en Brechtje, in verwachting van hun dochtertje! 💕

zwangerschapbrechtjerichard-2

Ik vind het altijd heel leuk als mensen zelf een locatie doorgeven voor een fotoreportage. Ik heb natuurlijk zelf wel een hoop plekken die ik mooi en zeer geschikt vind om te fotograferen, maar hoe persoonlijker: hoe leuker!
En dus stuurde Richard en Brechtje me naar een natuurgebied in België. Dat leek hen wel mooi want 'Richard ging daar vroeger regelmatig vissen.'


zwangerschapbrechtjerichard-3

Dat was de info die ik vooraf kreeg. Tijdens de reportage bleek al snel dat Richard daar niet zomaar af en toe ging vissen, maar dagen, nachten, weken in zijn busje in dit natuurgebied sliep terwijl hij aan het vissen was.
Oh en hij heeft mij ook foto's laten zien van de vissen die hij hier gevangen heeft, sindsdien vind ik visjes niet meer zo schattig. Serieus een vis van 1.14 meter lang!!!!!!!
Anyway. We waren hier voor de Zwangerschapshoot! Maar deze locatie maakte het wel helemaal af. Op het plekje waar Richard uren alleen heeft gezeten, of met zijn maat.. zat hij nu samen met zijn Brechtje. En hun dochtertje in de buik.


zwangerschapbrechtjerichard-1
zwangerschapbrechtjerichard-4
zwangerschapbrechtjerichard-5
zwangerschapbrechtjerichard-6
zwangerschapbrechtjerichard-8
zwangerschapshoot-93
zwangerschapshoot-103
zwangerschapshoot-70
zwangerschapshoot-26
zwangerschapshoot-16

Spannende tijden voor deze twee. Dromend over een wandeling met hun meisje straks, langs deze waterkant. En later.. later misschien een keertje samen vissen.


Recensies


Natasja van Zon

★ ★ ★ ★ ★

Erg tevreden over Malou! Wij hebben een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan. Malou is een echte aanrader, mooie foto’s en erg enthousiast in haar werk! Kortom een echte aanrader!

Nicoline van Elst

★ ★ ★ ★ ★

Zowel de zwangerschap- als newbornshoot waren geweldig! De foto’s waren prachtig, nog mooier dan ik had gehoopt. We voelden ons ook erg prettig tijdens de shoot, door jou Malou! Het was gewoon heel leuk om te doen!