8 april 2019

Bijzondere zwangerschapshoot R&B!

Richard en Brechtje, in verwachting van hun dochtertje! 💕

zwangerschapbrechtjerichard-2

Ik vind het altijd heel leuk als mensen zelf een locatie doorgeven voor een fotoreportage. Ik heb natuurlijk zelf wel een hoop plekken die ik mooi en zeer geschikt vind om te fotograferen, maar hoe persoonlijker: hoe leuker!
En dus stuurde Richard en Brechtje me naar een natuurgebied in België. Dat leek hen wel mooi want 'Richard ging daar vroeger regelmatig vissen.'


zwangerschapbrechtjerichard-3

Dat was de info die ik vooraf kreeg. Tijdens de reportage bleek al snel dat Richard daar niet zomaar af en toe ging vissen, maar dagen, nachten, weken in zijn busje in dit natuurgebied sliep terwijl hij aan het vissen was.
Oh en hij heeft mij ook foto's laten zien van de vissen die hij hier gevangen heeft, sindsdien vind ik visjes niet meer zo schattig. Serieus een vis van 1.14 meter lang!!!!!!!
Anyway. We waren hier voor de Zwangerschapshoot! Maar deze locatie maakte het wel helemaal af. Op het plekje waar Richard uren alleen heeft gezeten, of met zijn maat.. zat hij nu samen met zijn Brechtje. En hun dochtertje in de buik.


zwangerschapbrechtjerichard-1
zwangerschapbrechtjerichard-4
zwangerschapbrechtjerichard-5
zwangerschapbrechtjerichard-6
zwangerschapbrechtjerichard-8
zwangerschapshoot-93
zwangerschapshoot-103
zwangerschapshoot-70
zwangerschapshoot-26
zwangerschapshoot-16

Spannende tijden voor deze twee. Dromend over een wandeling met hun meisje straks, langs deze waterkant. En later.. later misschien een keertje samen vissen.


Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Gabri

★ ★ ★ ★ ★

Erg leuke zwangerschapshoot gehad, ongedwongen gezellige sfeer en perfecte foto's! Blij dat we bij Malou terecht zijn gekomen, zeer zeker aan te raden!