8 april 2019

Bijzondere zwangerschapshoot R&B!

Richard en Brechtje, in verwachting van hun dochtertje! 💕

zwangerschapbrechtjerichard-2

Ik vind het altijd heel leuk als mensen zelf een locatie doorgeven voor een fotoreportage. Ik heb natuurlijk zelf wel een hoop plekken die ik mooi en zeer geschikt vind om te fotograferen, maar hoe persoonlijker: hoe leuker!
En dus stuurde Richard en Brechtje me naar een natuurgebied in België. Dat leek hen wel mooi want 'Richard ging daar vroeger regelmatig vissen.'


zwangerschapbrechtjerichard-3

Dat was de info die ik vooraf kreeg. Tijdens de reportage bleek al snel dat Richard daar niet zomaar af en toe ging vissen, maar dagen, nachten, weken in zijn busje in dit natuurgebied sliep terwijl hij aan het vissen was.
Oh en hij heeft mij ook foto's laten zien van de vissen die hij hier gevangen heeft, sindsdien vind ik visjes niet meer zo schattig. Serieus een vis van 1.14 meter lang!!!!!!!
Anyway. We waren hier voor de Zwangerschapshoot! Maar deze locatie maakte het wel helemaal af. Op het plekje waar Richard uren alleen heeft gezeten, of met zijn maat.. zat hij nu samen met zijn Brechtje. En hun dochtertje in de buik.


zwangerschapbrechtjerichard-1
zwangerschapbrechtjerichard-4
zwangerschapbrechtjerichard-5
zwangerschapbrechtjerichard-6
zwangerschapbrechtjerichard-8
zwangerschapshoot-93
zwangerschapshoot-103
zwangerschapshoot-70
zwangerschapshoot-26
zwangerschapshoot-16

Spannende tijden voor deze twee. Dromend over een wandeling met hun meisje straks, langs deze waterkant. En later.. later misschien een keertje samen vissen.


Recensies


Miranda

★ ★ ★ ★ ★

De shoot was relaxed, de newbornshoot die we ook geboekt hadden ook! Niets moet en alles mag. Wij zijn alletwee niet zo fotogeniek en wat ongemakkelijk voor de camera, maar wilden toch graag mooie foto’s. Dat heb jij weten te bewerkstelligen!

Marieke van den Berg-Clarijs

★ ★ ★ ★ ★

Malou heeft prachtige foto's gemaakt van mijn zwangerschap en later, tijdens de newbornshoot, van onze dochter Ella. Malou; een echte vakvrouw die je op je gemak stelt door gewoon lekker normaal te doen, met een grote portie geduld, niet bang van gekrijs en (een hoop) tranen, en altijd in staat om precies op het juiste moment een foto te maken. Malou, je bent een topper! Wij hopen nog vele foto's door jou te mogen laten maken! En namens Ella nog bedankt voor het boekje: superleuk!