18 november 2020

Benthe 4 jaar!

Benthe werd in de coronapiek 4 jaar en gaf dus geen groot feestje op haar verjaardag. Om de familie toch mee te kunnen laten genieten, mocht ik foto's maken van haar verjaardag!

Benthe-4jaar_-21

Papa en mama hadden de taart en de cadeautjes bewaard tot ik er was. Zo kon ik dat allemaal mooi fotograferen! Dat snoetje van Benthe als ze een Frozen kaart krijgt... en heb je die taart gezien? Genieten!


Benthe-4jaar_-14
Benthe-4jaar_-15
Benthe-4jaar_-21
Benthe-4jaar_-18
Benthe-4jaar_-22
Benthe-4jaar_-27
Benthe-4jaar_-29
Benthe-4jaar_-34
Benthe-4jaar_-36
Benthe-4jaar_-39
Benthe-4jaar_-44
Benthe-4jaar_-56

Recensies


Familie Enkelaar

★ ★ ★ ★ ★

Doe doe doe doe (Engels do do do do) Een foto shoot met Malou!!!!! We hebben een onvergetelijke middag gehad met Malou. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van onze familie! Ongedwongen, gezellig niks geposeerd, gewoon zoals we zijn!

Jessica

★ ★ ★ ★ ★

We zijn super blij met de foto's. Wat is foto 28 een schitterende foto, kan er uren naar kijken. Ook heb je 2 monentjes van onze kinderen kunnen vangen, wat typisch hun zijn. Luuk die altijd aan de touwtjes van mijn jurk zit en als het te spannend word deze dan in zijn mond stopt. En Lieke die op het moment van het aansnijden van taart haar geluksgezichtje opzet, wat ze altijd doet als ze iets lekkers gaat eten. Heel erg bedankt!