18 november 2020

Benthe 4 jaar!

Benthe werd in de coronapiek 4 jaar en gaf dus geen groot feestje op haar verjaardag. Om de familie toch mee te kunnen laten genieten, mocht ik foto's maken van haar verjaardag!

Benthe-4jaar_-21

Papa en mama hadden de taart en de cadeautjes bewaard tot ik er was. Zo kon ik dat allemaal mooi fotograferen! Dat snoetje van Benthe als ze een Frozen kaart krijgt... en heb je die taart gezien? Genieten!


Benthe-4jaar_-14
Benthe-4jaar_-15
Benthe-4jaar_-21
Benthe-4jaar_-18
Benthe-4jaar_-22
Benthe-4jaar_-27
Benthe-4jaar_-29
Benthe-4jaar_-34
Benthe-4jaar_-36
Benthe-4jaar_-39
Benthe-4jaar_-44
Benthe-4jaar_-56

Recensies


Bart, Daphne & Sven

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn ze moooooooi!! Superblij mee! Fijne, échte foto's, met écht plezier, en je hebt de momentjes zeker weten te vinden! De shoot was in t begin heel even wennen, we zaten toch een beetje op aanwijzingen te wachten denk ik, maar daar waren we gelukkig vrij snel overheen. Grappig om te merken dat we op een gegeven moment echt niet meer bezig waren met dat er foto's gemaakt werden, en dat ook Sven er totaal niet van opkeek wat je allemaal aan t doen was. Ik zou je graag een tip willen meegeven, maar kan zo echt even niks bedenken. Complimenten heb ik wel voor je: top dat je altijd voor een ontspannen sfeer weet te zorgen, zodat Sven jouw aanwezigheid eigenlijk meteen prima vond, en Bart ook relaxed op de foto's staat. En je foto's zijn zó mooi! :)

Barry Joosen

★ ★ ★ ★ ★

Fotografe met bijzondere gave om compositie, licht en de mens pakkend vast te leggen zoals het hoort. Zonder opsmuk, maar écht! Klasse.