11 augustus 2020

Babyshoot Noor en grote zus Lieve!

Dit was een extra speciale shoot voor mij..

Nout-Lieve-14


Ik mocht namelijk een baby'tje gaan fotograferen dat 6 dagen jonger is dan ons meisje Noor. Een reportage waarbij deze mama ook een zwangerschapsvergiftiging had. En dit baby'tje heet.. *tromgeroffel* ook Noor!
😍😍😍
Dat is wel héél toevallig he? Zoveel overeenkomsten!
Eén keer eerder (in al die 6 jaar) fotografeerde ik een Noor. En nu was een van de eerste shoots (nog in mijn verlof) dus van een ander super lief meisje met dezelfde prachtige naam.

Sofie, Robbert, Lieve en Noor <3


Nout-Lieve-14
Nout-Lieve-18
Nout-Lieve-26
Nout-Lieve-35
Nout-Lieve-37
Nout-Lieve-55
Nout-Lieve-54
Nout-Lieve-75

Recensies


Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.

Rachel Ooms

★ ★ ★ ★ ★

Malou werkt ook voor Stichting Earlybirds en zij kwam bij ons 5 dagen oude meisje foto’s maken in het ziekenhuis. We hebben de fotoshoot als zeer positief ervaren en kijken nog vaak terug naar de mooie foto’s. Het resultaat was boven verwachting mooi! Het fijnste vond ik dat je ons volledig op het gemak stelde en dat we eigenlijk nauwelijks doorhadden dat je er was.