11 augustus 2020

Babyshoot Noor en grote zus Lieve!

Dit was een extra speciale shoot voor mij..

Nout-Lieve-14


Ik mocht namelijk een baby'tje gaan fotograferen dat 6 dagen jonger is dan ons meisje Noor. Een reportage waarbij deze mama ook een zwangerschapsvergiftiging had. En dit baby'tje heet.. *tromgeroffel* ook Noor!
😍😍😍
Dat is wel héél toevallig he? Zoveel overeenkomsten!
Eén keer eerder (in al die 6 jaar) fotografeerde ik een Noor. En nu was een van de eerste shoots (nog in mijn verlof) dus van een ander super lief meisje met dezelfde prachtige naam.

Sofie, Robbert, Lieve en Noor <3


Nout-Lieve-14
Nout-Lieve-18
Nout-Lieve-26
Nout-Lieve-35
Nout-Lieve-37
Nout-Lieve-55
Nout-Lieve-54
Nout-Lieve-75

Recensies


Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!

Kim Utens-de Hoon

★ ★ ★ ★ ★

Malou maakt geweldige foto's, maakt gebruik van natuurlijk licht , stelt iedereen op het gemak en bovendien heeft ze engelen geduld! Topper! Geweldige newborn shoot gehad