23 december 2020

Babyshoot Eva en haar twee grote broers!

Ik kwam aan bij Inge en Martin (in Hilversum!) en hun oogjes zaten vol geluk en trotsheid...

Eva-65

Na twee prachtige zoontjes hadden ze nu net een meisje gekregen: Eva. Ze wilden graag al snel een fotoshoot doen na de geboorte. Het fijne is dat je dan in een nestje komt waar de roze wolk nog helemaal aanwezig is. Dit huis was gewoon helemaal gevuld met één en al verliefdheid. Wie wil daar nou niet binnen stappen en foto's maken?


Eva-3
Eva-8
Eva-23
Eva-27
Eva-51
Eva-65
Eva-71
Eva-82
Eva-116
Eva-150

Recensies


Kim en Danny

★ ★ ★ ★ ★

Wat zijn we er weer blij mee! Ze zijn echt zo mooi geworden! Ik ben echt helemaal verliefd op de zwart wit foto van Danny en Vik waar Vik op bed ligt. Mijn hart smelt gewoon als ik er naar kijk!! Maar ook de andere foto's zijn super mooi geworden. We vinden het ook heel fijn en bijzonder dat je de afgelopen 2 jaar zo mooi hebt weten vast te leggen. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Carola de Wilde

★ ★ ★ ★ ★

Wij gingen blanco de fotoshoots in, wij deden de zwangerschap én newbornshoot. We hadden dus totaal geen verwachtingen en zijn beide niet zo heel goed in foto’s laten maken. Voelt vaak erg onwennig en gaat dan wat stroef. Maar jij liet ons beiden zo op ons gemak voelen dat dit amper aan de orde was. Daarnaast veel respect voor je geduld bij newbornshoot! Wij zijn laaiend enthousiast over jou manier van werken en uiteraard het eindresultaat!