23 december 2020

Babyshoot Eva en haar twee grote broers!

Ik kwam aan bij Inge en Martin (in Hilversum!) en hun oogjes zaten vol geluk en trotsheid...

Eva-65

Na twee prachtige zoontjes hadden ze nu net een meisje gekregen: Eva. Ze wilden graag al snel een fotoshoot doen na de geboorte. Het fijne is dat je dan in een nestje komt waar de roze wolk nog helemaal aanwezig is. Dit huis was gewoon helemaal gevuld met één en al verliefdheid. Wie wil daar nou niet binnen stappen en foto's maken?


Eva-3
Eva-8
Eva-23
Eva-27
Eva-51
Eva-65
Eva-71
Eva-82
Eva-116
Eva-150

Recensies


Judith Hereijgers

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een newborn-zwangerschapshoot gedaan bij Malou. We vonden de fotoshoot heel fijn. Ze had alle tijd en daar zijn super mooie foto’s uitgekomen. Het leukste aan de shoot vond ik de rust en de sfeer. We mochten gewoon zijn wie we zijn, we hoefden ons niet anders voor te doen!

Cindy Kleijnendorst

★ ★ ★ ★ ★

Nadat Malou 2,5 jaar geleden fantastische foto's had gemaakt van onze dochter Sophie (zwangerschap, newborn en cakesmash) weer een hele sessie laten maken door haar. Eerst lekker met het hele gezin naar het bos. Dit zijn kei mooie foto's geworden en later met de jongste spruit lekker thuis met het hele span. Super relaxed de sessies beleefd en heel rustig en geduldig met de andere kids. Het eindresultaat mocht echt daar wezen. Zoveel mooie foto's dat we niet konden kiezen en besloten hadden om voor alle foto's te gaan!! Bedankt Malou. We zien je zeker weer rond de eerste verjaardag van onze Teun en mss wel eerder voor pasfoto's.